homepage

Ежедневни дамски превръзки

Какво има в ALWAYS Panty Liners

Ние от ALWAYS разбираме вашето любопитство и желанието да знаете от какво са направени ежедневните превръзки. За тази цел ще се радваме да ви дадем информацията, от която се нуждаете.

Материалите, които използваме в изработката на ежедневните превръзки ALWAYS, са внимателно проектирани, за да осигурят ежедневен комфорт и защита. По-долу можете да намерите подробно описание и функция на всеки отделен компонент, от който са съставени нашите продукти.

Имате още въпроси? Разгледайте нашата секция „Въпроси и отговори“ по-долу и не се колебайте да ни изпратите съобщение.

Дали ежедневните превръзки ALWAYS са безопасни за ежедневна употреба?

Да, нашите ежедневни превръзки са безопасни и се използват безопасно всеки ден от милиони жени по целия свят. Ние се ангажираме да гарантираме вашата безопасност, поради което нашите продукти се тестват строго, като биват оценявани от независими експерти като лекари, университетски учени и здравни органи. Материалите, използвани в изработката на ежедневните превръзки преминават през над 1800 теста за качество по време на производството, за да осигурят безопасна употреба. Всяка година независимите лаборатории провеждат над 20 000 теста на нашите ежедневни превръзки и техните компоненти. Освен това пълната гама на Always Dailies получиха одобрението на Алианса за здраве на кожата „Дерматологично акредитирано“.

Могат ли ежедневните превръзки да предизвикат дразнене?

Въпреки че дразненето от ежедневните превръзки е чест проблем при много жени, бъдете сигурни, че нашите ежедневни превръзки не предизвикват дразнене на кожата. При всички наши продукти се провеждат строги тестове за безопасност, за да се гарантира, че те са безопасни за употреба. Можете да намерите пример за оценка на безопасността тук.

Вредни ли са ароматизираните ежедневни превръзки? Може ли ароматизираните ежедневни превръзки да предизвикват раздразнение в интимната зона?

В ALWAYS сме се посветили на вашата безопасност, поради което се грижим нашите ароматизирани продукти да са безопасни за ежедневна употреба. Материалите, които избираме, включително и ароматите в ароматизираните ни ежедневни превръзки, не предизвикват дразнене на кожата или сърбеж. Освен това, тези аромати отговарят на много строги стандарти за безопасност, определени от Международната асоциация за аромати, водещата световна организация за безопасност на ароматите. За тези от вас, които предпочитат продукти без аромат или са чувствителни към ароматите, препоръчваме нашите продукти без аромат, които осигуряват същото удобство.

Има ли белина с хлор в ежедневните превръзки?

Не, нашите ежедневни превръзки са пречистени с помощта на процес на пречистване без елементи на хлор, който е напълно безопасен.

Защо е нужно да се прави избелване на ежедневните превръзки?

Доставчиците, с които работим, използват процес за пречистване на целулозните влакна в нашите продукти без хлор. Пречистването се извършва за отстраняване на естествените примеси и почистване на влакната, за да бъдат подготвени за производство. В резултат на този процес влакната се избелват, въпреки че това не е негова цел. Пречистването на целулозните влакна е алтернативен метод, който е Изключително Безхлорен и използва водороден пероксид.

Използвате ли токсични оцветители във вашите ежедневни превръзки?

Не, не използваме. Учените, доставчиците на здравни услуги и авторитетните органи внимателно оценяват пигментите преди тяхното одобрение като безопасни за употреба в някои от нашите ежедневни превръзки.

Как можете да сте сигурни, че вашите ежедневни превръзки са безопасни?

Нашият процес на оценка се основава на науката и работи строго, за да гарантира вашата безопасност. Преди да бъдат пуснати на пазара, всеки продукт и материал трябва да отговарят на строгите научни стандарти за безопасност. Освен това, нашата оценка се споделя с учени, доставчици на здравни услуги и авторитетни органи, които гарантират, че нашите продукти са безопасни за употреба. Можете да намерите по-задълбочена информация за нашия процес на безопасност на нашия уебсайт.

Ангажираност за безопасност на ALWAYS

Винаги сме се ангажирали да гарантираме, че всички наши продукти отговарят на строгите стандарти за безопасност. Освен това, ние гарантираме, че екипи от независими експерти провеждат оценки на безопасността и прегледи на съставки, като гарантират, че нашите продукти отговарят на техните собствени изисквания за безопасност на кожата. Поради това, ние сме много горди, че сме получили одобрението „Дерматологично акредитирани“ от Алианса за здравето на кожата.

Кои са Алианса за здравето на кожата?

С техни думи: „Алиансът за здраве на кожата награждава продукти, услуги и марки по целия свят с професионална дерматологична акредитация.

Ние помагаме на потребителите да се чувстват уверени в избора си, като ги уверяваме, че продуктите са независимо проверени като безопасни за кожата.

Също така сме горди с това, че подкрепяме редица благотворителни организации и добри каузи чрез нашата работа. ”

https://www.skinhealthalliance.org/about-us/

Продуктите на Always (Always Ultra, Always Night, Always Sensitive) са удостоени с одобрението „Дерматологично акредитирани” от Алианса за здравето на кожата.

Какво означава акредитацията на Алианса за здравето на кожата?

„Логото за дерматологична акредитация на Алианса за здравето на кожата е уверение, че продуктите отговарят на нашия пълен набор от изисквания за безопасност на кожата. Тези изисквания не са определени от производителя или марката, а са съгласувани от нашия екип от водещи независими дерматолози и учени. ” Джеймс Стали, изпълнителен директор, Алианс за здраве на кожата

За повече информация можете да разгледате следните източници:

Уебсайтът на Алианса за здравето на кожата - https://www.skinhealthalliance.org/

и видеоклип за това кои са те/какво правят: https://www.youtube.com/watch?v=NA-lr0UMxC4