homepage

Дамски превръзки

Какво съдържат дамските превръзки ALWAYS

В ALWAYS разбираме, че искате да знаете какво съдържат продуктите, които използвате всеки ден. Ето защо се ангажираме да Ви предоставим информацията, от която се нуждаете, за да изберете подходящия за Вас продукт.

Нашите ежедневни и дамски превръзки ALWAYS са изработени от материали, предназначени да осигуряват комфорт и защита. Моля, вижте по-долу пълното обяснение за състава на нашите продукти и функцията на всеки компонент.

Имате ли въпроси? Моля вижте нашите въпроси и отговори или ни изпратете съобщение.

Безопасни ли са продуктите ALWAYS?

Да, нашите дамски и ежедневни превръзки са безопасни и се използват безпроблемно от милиони жени всеки ден. Вашата безопасност е в основата на всичко, което правим и затова продуктите ни се изпитват стриктно, включително се оценяват от независими експерти като лекари, университетски учени и здравни органи. По време на производството преди употреба се извършват над 1800 изпитвания за качество на материалите за превръзки. Над 20 000 теста се извършват на нашите превръзки и техните компоненти от независими лаборатории всяка година. Освен това, Always (Always Ultra, Always Night, Always Sensitive) са получили одобрение за дерматологична акредитация на Skin Health Alliance.

Вашите превръзки дразнят ли кожата?

Не, нашите превръзки не предизвикват дразнене на кожата. Всички наши продукти преминават през строги изпитвания за безопасност, за да се гарантира, че са безопасни за употреба. Пример за оценка на безопасността може да намерите тук.

Безопасни ли са ароматизираните превръзки? Не дразнят ли кожата и не предизвикват ли сърбеж?

Вашата безопасност е в основата на всичко, което правим, така че нашите ароматизирани продукти са безопасни за употреба също като неароматизираните превръзки. Ние избираме материали, включително аромата в ароматизираните ни продукти, които не дразнят и не причиняват сърбеж при употреба в превръзки. Освен това ароматите, използвани в нашите дамски и ежедневни превръзки отговарят на строгите стандарти за безопасност, определени от Международната асоциация по аромати, водещата световна организация по безопасност на ароматите. Препоръчваме нашите неароматизирани продукти за тези, които предпочитат продукти без аромат или които могат да бъдат чувствителни към ароматите.

Защо Вашите превръзки не са изработени от 100% памук?

Нашите продукти отговарят на строги стандарти за безопасност и ефективност, независимо от това от какво са направени. Всяка жена и цикъл са различни и затова вярваме в предоставянето на избор на продукт. Ето защо разработихме Always Sensitive Essentials, създадени за жени, които искат превръзки, направени с прости съставки, на които могат да разчитат.

Не е необходимо да правите компромиси, Sensitive Essentials предлагат надеждния комфорт и защита на Always, съчетани с прости съставки, които не съдържат бои, аромати и избелване с хлор.

Има ли белина на хлорна основа в превръзките?

Не, превръзките Always Sensitive Essentials се пречистват чрез процес, който изключва хлор, докато останалите ни превръзки се пречистват с помощта на процес на пречистване без елементарен хлор. И двата процеса са еднакво безопасни.

Защо се прави обработка с белина на превръзките?

Нашите доставчици използват процес без елементарен хлор за пречистване на целулозните влакна в продуктите ни. Пречистването елиминира естествените примеси и почиства влакната, за да ги подготви за производство. Избелването на влакната е резултат от този процес, но не и негова цел. Дамските превръзки Always Sensitive Essentials предлагат възможност, при която целулозните влакна се пречистват чрез алтернативен метод, който е без хлор и използва водороден пероксид.

Превръзките Ви съдържат ли токсични бои?

Не, не съдържат. Пигментите, които се използват в някои от нашите превръзки, са преминали строги оценки от учени, доставчици на здравни услуги и авторитетни органи, за да се гарантира, че могат да бъдат използвани безопасно.

Как гарантирате безопасността на Вашите продукти?

Бъдете сигурни, че нашият научнообоснован процес за оценка работи така, че да гарантира безопасността на жените, които използват нашите продукти. Само продуктите и материалите, които отговарят на научнообоснованите стандарти за безопасност, могат да бъдат пуснати на пазара. Освен това споделяме оценките си с учени, доставчици на здравни услуги и авторитетни органи, за да гарантираме, че нашите продукти могат да бъдат използвани безопасно. За повече информация относно процеса на безопасност, вижте този уебсайт.

Нашият ангажимент за безопасност

Always се стреми да гарантира, че всички наши продукти отговарят на строги стандарти за безопасност. В допълнение, ние вярваме, че е важно нашите оценки за безопасност и съставни елементи да бъдат прегледани от независими експерти, които поставят нашите продукти през собствените си изисквания за безопасност на кожата. Ето защо сме горди, че имаме одобрение за дерматологична акредитация на Skin Health Alliance.

Акредитация от Skin Health Alliance

Кои са Skin Health Alliance?

Ние помагаме на потребителите да се чувстват уверени в избора си, като ги уверяваме, че продуктите са независимо проверени като безопасни за кожата.

Също така сме горди да подкрепим редица кожни благотворителни организации и добри каузи чрез работата си.”

https://www.skinhealthalliance.org/about-us/

Always (Always Ultra, Always Night, Always Sensitive) имат одобрение за дерматологична акредитация от Skin Health Alliance.

Какво означава да имаш акредитация от Skin Health Alliance?

‘Логото за дерматологична акредитация на Skin Health Alliance е уверение, че продуктите отговарят на нашия пълен набор от изисквания за безопасност на кожата. Тези изисквания не са определени от производителя или марката, а са били съгласувани от нашия екип от водещи независими дерматолози и учени'. Джеймс Стали, изпълнителен директор, Skin Health Alliance

За повече информация, можете да ги проверите в интернет:

Интернет страница на Skin Health Alliance - https://www.skinhealthalliance.org/

И видео за това кои са те/какво правят: https://www.youtube.com/watch?v=NA-lr0UMxC4