homepage

Ανακύκλωση συσκευασίας

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τις πληροφορίες σχετικά με την ανακύκλωση. Σε αυτήν την ενότητα, θα θέλαμε να σας καθοδηγήσουμε αναφορικά με τον τρόπο αποκομιδής του προϊόντος μας και της συσκευασίας του.

Για τις Συσκευασίες

H πλαστική μεμβράνη είναι ανακυκλώσιμη όπου υπάρχει υποδομή ανακύκλωσης. Ακολουθήστε τις οδηγίες για την αποκομιδή πλαστικών της τοπικής αρχής διαχείρισης απορριμμάτων.

Το χαρτόνι ανακυκλώνονται ευρέως στην πλειονότητα των πόλεων. Εάν γίνεται αποκομιδή υλικών χαρτιού και χαρτονιού από την τοπική αρχή διαχείρισης απορριμμάτων, μπορείτε να απορρίπτετε τα χαρτόνια συσκευασίας στον κάδο για τα χαρτόκουτα προς ανακύκλωση. Ακολουθείτε τις οδηγίες για την αποκομιδή χαρτονιού της τοπικής αρχής διαχείρισης απορριμμάτων.

Ενδιαφέρουσα πληροφορία: Το 80% αυτού του χαρτονιού παρασκευάζεται από ανακυκλωμένα υλικά

Για τα Προϊόντα

Απορρίπτετε τις σερβιέτες, τα σερβιετάκια και τα προϊόντα ακράτειας στον συμβατικό κάδο απορριμμάτων. Όπως πολλά προϊόντα που χρησιμοποιούνται για προσωπική ή ιατρική φροντίδα, δεν είναι ανακυκλώσιμα. Ενώ εξακολουθούμε να αναζητούμε καινοτόμες μελλοντικές λύσεις για τη μείωση των απορριμμάτων των προϊόντων, λαμβάνουμε παράλληλα ποικίλα μέτρα για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των προϊόντων μας και με αυτό το πνεύμα, σχεδιάζουμε εξαρχής τα προϊόντα ώστε να παράγουν όσο το δυνατόν λιγότερα απορρίμματα. Για παράδειγμα, στις σερβιέτες Always Ultra, έχουμε μειώσει την ποσότητα του υλικού που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή των σερβιετών σε ποσοστό 10-20% τα τελευταία επτά έτη στην Ευρώπη.

Σημαντικό: μην απορρίπτετε ποτέ τις σερβιέτες, τα σερβιετάκια ή οποιοδήποτε προϊόν εμμηνόρροιας ή ακράτειας στη λεκάνη της τουαλέτας. Απορρίπτετε πάντα το προϊόν στον κάδο απορριμμάτων.

Αυτά τα προϊόντα δεν είναι επαναχρησιμοποιούμενα, μην τα πλένετε.