homepage

Σερβιετάκιαα

Τι υλικά χρησιμοποιούνται στα σερβιετάκια Always

Στην Always, κατανοούμε ότι είστε περίεργοι να μάθετε από τι είναι κατασκευασμένα τα σερβιετάκια. Γι’ αυτό, θα χαρούμε να σας δώσουμε τις πληροφορίες που θέλετε να γνωρίζετε.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για να κατασκευάσουμε τα σερβιετάκια Always είναι προσεκτικά σχεδιασμένα για να εξασφαλίζουν άνεση και προστασία κάθε μέρα. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια αναλυτική περιγραφή και λειτουργία για το κάθε ένα συστατικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των προϊόντων μας.

Έχετε άλλες ερωτήσεις; Ρίξτε μια ματιά στην ενότητα Ε&Α ή μη διστάσετε να μας στείλετε ένα μήνυμα.

Είναι τα σερβιετάκια Always ασφαλή για καθημερινή χρήση;

Ναι, τα σερβιετάκια μας είναι ασφαλή και χρησιμοποιούνται με ασφάλεια καθημερινά από εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο. Δεσμευόμαστε για την ασφάλειά σας και αυτός είναι ο λόγος που τα προϊόντα μας ελέγχονται αυστηρά και αξιολογούνται από ανεξάρτητους ειδικούς όπως φυσικούς, επιστήμονες πανεπιστημίου και υγειονομικές αρχές. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα σερβιετάκια περνάνε από 1800 ποιοτικά τεστ κατά την κατασκευή έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής χρήση τους. Ανεξάρτητα εργαστήρια διεξάγουν περισσότερα από 20.000 τεστ στα σερβιετάκια και τα υλικά τους κάθε χρόνο. Και όχι μόνο: τα σερβιετάκια Always Dailies με πλήρη επένδυση έχουν λάβει την έγκριση «Δερματολογικά διαπιστευμένο προϊόν» από τον Skin Health Alliance.

Μπορούν τα σερβιετάκια να προκαλέσουν ερεθισμό;

Ακόμη και αν ο ερεθισμός από τα σερβιετάκια είναι μια συχνή ανησυχία για πολλές γυναίκες, μείνετε ήσυχες ότι τα σερβιετάκια μας δεν προκαλούν ερεθισμό στο δέρμα. Αυστηρές δοκιμές ασφαλείας διεξάγονται σε όλα τα προϊόντα για να διασφαλίσουν ότι είναι ασφαλή για χρήση. Μπορείτε να βρείτε ένα παράδειγμα αξιολόγησης ασφαλείας εδώ.

Είναι τα αρωματισμένα σερβιετάκια επιβλαβή; Μπορούν τα αρωματισμένα σερβιετάκια να προκαλέσουν ερεθισμό στην ευαίσθητη περιοχή;

Στην Always, είμαστε αφοσιωμένοι στην ασφάλειά σας και γι’ αυτό διασφαλίζουμε ότι τα αρωματισμένα προϊόντα μας είναι ασφαλή για καθημερινή χρήση. Τα υλικά που επιλέγουμε, όπως το άρωμα στα αρωματισμένα σερβιετάκια μας, δεν προκαλούν ερεθισμό του δέρματος ή κνησμό. Άλλωστε, αυτά τα αρώματα πληρούν τα πολύ αυστηρά πρότυπα ασφαλείας που ορίζει η Διεθνής Ένωση Αρωματοποιίας, η παγκοσμίως κορυφαία αρχή για την ασφάλεια των αρωμάτων. Για τις γυναίκες που προτιμούν προϊόντα χωρίς άρωμα ή ενδέχεται να παρουσιάζουν ευαισθησία στο άρωμα, συνιστούμε τα μη αρωματισμένα προϊόντα μας που προσφέρουν την ίδια άνεση.

Περιέχουν τα σερβιετάκια λευκαντικό χλωρίου;

Όχι, τα σερβιετάκια μας είναι καθαρά καθώς χρησιμοποιούν μια βασική διαδικασία καθαρισμού χωρίς χλώριο, η οποία είναι απολύτως ασφαλής.

Γιατί μπορεί να πραγματοποιείται λεύκανση στα σερβιετάκια;

Οι προμηθευτές με τους οποίους συνεργαζόμαστε χρησιμοποιούν μια διαδικασία χωρίς χλώριο για τον καθαρισμό των ινών κυτταρίνης στα προϊόντα μας. Ο καθαρισμός διεξάγεται για την απομάκρυνση φυσικών ρύπων και τον καθαρισμό των ινών με σκοπό την προετοιμασία τους για την παραγωγή. Ως αποτέλεσμα αυτή της διαδικασίας, οι ίνες λευκαίνουν, ακόμη και αν αυτός δεν είναι ο στόχος. Μια εναλλακτική μέθοδος είναι ο καθαρισμός της ίνας κυτταρίνης, η οποία δεν περιέχει καθόλου χλώριο και χρησιμοποιεί υπεροξείδιο του υδρογόνου.

Τα σερβιετάκια περιέχουν τοξικές βαφές;

Όχι, καθόλου. Οι επιστήμονες, οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης και τα έγκυρα όργανα αξιολογούν προσεκτικά τις χρωστικές πριν από την έγκρισή τους ως ασφαλείς προς χρήση σε μερικά από τα σερβιετάκια μας.

Πώς διασφαλίζετε ότι τα σερβιετάκια είναι ασφαλή;

Η διαδικασία αξιολόγησής μας βασίζεται στην επιστήμη, που εργάζεται αυστηρά για τη διασφάλιση της ασφάλειάς σας. Πριν από την κυκλοφορία στην αγορά, κάθε προϊόν και υλικό πρέπει να συμμορφώνεται με αυστρά πρότυπα ασφαλείας που βασίζονται στην επιστήμη. Και όχι μόνο: η αξιολόγησή μας κοινοποιείται στους επιστήμονες, τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης και τα έγκυρα όργανα, που διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα μας είναι ασφαλή προς χρήση. Μπορείτε να βρείτε πιο αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία ασφαλείας στον εταιρικό δικτυακό τόπο μας.

Δέσμευση ασφαλείας Always

Πάντα δεσμευόμαστε ως προς την εγγύηση ότι όλα τα προϊόντα μας συμμορφώνονται αυστηρά με τα πρότυπα ασφαλείας. Άλλωστε, διασφαλίζουμε ότι οι ομάδες ανεξάρτητων ειδικών διεξάγουν αξιολογήσεις ασφαλείας και ελέγχους συστατικών, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τις δικές μας απαιτήσεις ασφάλειας του δέρματος. Γι’ αυτόν τον λόγο είμαστε υπερήφανοι που έχουμε λάβει την έγκριση «Δερματολογικά διαπιστευμένο προϊόν» του Skin Health Alliance.

Ποιος είναι ο Skin Health Alliance;

Σύμφωνα με τον ίδιο: «Ο Skin Health Alliance απονέμει επαγγελματική δερματολογική διαπίστευση σε προϊόντα, υπηρεσίες και μάρκες παγκοσμίως.

Βοηθάμε τους καταναλωτές να νιώθουν σίγουροι με τις επιλογές τους διασφαλίζοντάς τους ότι τα προϊόντα τους έχουν επαληθευτεί ως δερματολογικά ασφαλή.

Είμαστε επίσης υπερήφανοι για την υποστήριξη μιας σειράς από φιλανθρωπικές οργανώσεις και καλούς σκοπούς μέσα από την εργασία μας.

https://www.skinhealthalliance.org/about-us/

Η Always (Always Ultra, Always Night, Always Sensitive) έχει λάβη την έγκριση «Δερματολογικά διαπιστευμένο προϊόν» από τον Skin Health Alliance.

Τι σημαίνει διαπίστευση του Skin Health Alliance;

«Το λογότυπο της δερματολογικής διαπίστευσης του Skin Health Alliance είναι μια διασφάλιση ότι τα προϊόντα πληρούν το ενδελεχές σύνολο δερματολογικών απαιτήσεων ασφάλειας. Αυτές οι απαιτήσεις δεν ορίζονται από τον κατασκευαστή ή τη μάρκα. Αντίθετα, έχουν συμφωνηθεί από τη δική μας ομάδα κορυφαίων ανεξάρτητων δερματολόγων και επιστημόνων δέρματος.» James Stalley, Executive Manager, Skin Health Alliance

Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να δείτε τις παρακάτω πηγές:

Δικτυακός τόπος Skin Health Alliance: https://www.skinhealthalliance.org/

και ένα βίντεο σχετικά με το ποιος είναι/τι κάνει: https://www.youtube.com/watch?v=NA-lr0UMxC4