homepage

A csomagolás újrahasznosítása

Köszönjük az újrahasznosítási információk iránti érdeklődését. Ebben a szakaszban szeretnénk ismertetni Önnel, hogy a termékünk és a csomagolásuk ártalmatlanítása hogyan történik.

A csomagolás

A műanyag fólia újrahasznosítható ott, ahol lehetőség van újrahasznosításra. Kérjük, kövesse a helyi hulladékgazdálkodási hatóság műanyaggyűjtésre vonatkozó utasításait.

A legtöbb városban a kartonpapírt széleskörűen újrahasznosítják. Amennyiben a helyi hulladékkezelő hatóság gyűjti a papírokat és a kartonokat, akkor a kartondobozokat újrahasznosítás céljából a papírhulladék gyűjtőbe dobhatja. Kérjük, kövesse a helyi hulladékkezelő hatóság kartongyűjtésre vonatkozó utasításait.

Érdekes tény: A kartonpapír 80% -a újrahasznosított anyagból készül

A termék

Kérjük, dobja a betéteket, tisztasági betéteket és inkontinencia-termékeket a hagyományos szemétgyűjtőbe. Manapság sok személyes vagy orvosi ellátáshoz használt termék nem újrahasznosítható. Miközben folyamatosan újításokat végzünk a termékpazarlást csökkentő jövőbeli megoldások érdekében, már ma is számos lépést megteszünk termékeink környezeti lábnyomának csökkentésére és ezt szem előtt tartva kezdettől fogva tervezünk a hulladékkal. Például a Always Ultra betéteinkben az elmúlt hét évben Európában 10-20% -kal csökkentettük a betétek gyártásához felhasznált anyag mennyiségét.

Fontos: soha ne húzza le a betéteket, a tisztasági betéteket vagy bármilyen más menstruációhoz vagy inkontinenciához használt terméket a WC-n. Mindig dobja őket a szemétgyűjtőbe.

Ezek a termékek nem használhatók fel újra, egyszer használatosak, kérjük ne mossa ki őket.