homepage

Tampoane zilnice

Ce conțin absorbantele zilnice Always

La Always, înțelegem că dorești să afli din ce sunt făcute absorbantele zilnice. Suntem foarte încântați să îți oferim informațiile de care ai nevoie în acest scop.

Materialele pe care le folosim în componența absorbantelor Always sunt concepute cu atenție pentru a asigura confort și protecție zilnică. Mai jos poți găsi o descriere detaliată și rolul fiecărei componente din structura produselor noastre.

Ai alte întrebări? Citește întrebările și răspunsurile noastre de mai jos sau trimite-ne un mesaj.

Absorbantele zilnice Always sunt sigure pentru folosirea zilnică?

Da, absorbantele noastre zilnice sunt sigure și sunt folosite în siguranță de milioane de femei din întreaga lume, în fiecare zi. Siguranța ta este preocuparea noastră principală. Din acest motiv, toate produsele noastre sunt testate riguros, fiind supuse unor evaluări efectuate de experți independenți, de exemplu medici, cercetători universitari și autorități sanitare. Materialele din componența absorbantelor zilnice sunt supuse la peste 1800 de teste de calitate în timpul producției, pentru a asigura o folosire sigură. Mai multe laboratoare independente efectuează anual peste 20.000 de teste pe absorbante și componentele lor. Mai mult, întreaga colecție Always Dailies a obținut acreditarea „Dermatologically Accredited” conferită de organizația Skin Health Alliance.

Absorbantele zilnice pot cauza iritație?

Deși iritația cauzată de absorbante zilnice este o preocupare frecventă a multor femei, te asigurăm că absorbantele noastre zilnice nu irită pielea. Toate produsele noastre sunt supuse unor teste de siguranță riguroase pentru garantarea siguranței de utilizare. Un exemplu de evaluare a siguranței este disponibil aici.

Absorbantele zilnice parfumate sunt nerecomandate? Absorbantele zilnice pot cauza iritație în zona intimă?

La Always, ne dedicăm siguranței tale și, din acest motiv, ne asigurăm că produsele noastre parfumate pot fi folosite zilnic în siguranță. Materialele pe care le selectăm, inclusiv parfumul din absorbantele noastre zilnice, nu cauzează iritație sau mâncărime. În plus, aceste parfumuri întrunesc standarde de siguranță foarte stricte impuse de Asociația Internațională pentru Parfumuri, autoritatea mondială în privința siguranței parfumurilor. Pentru persoanele care preferă varianta fără parfum sau care pot fi sensibile la parfum, recomandăm produsele noastre neparfumate, care conferă același nivel de confort.

Absorbantele zilnice conțin urme de înălbitori pe bază de clor?

Nu, absorbantele noastre zilnice sunt purificate folosind un proces de sterilizare complet sigur, fără clor elementar.

De ce se albesc absorbantele zilnice?

Furnizorii cu care colaborăm folosesc un proces fără clor pentru a steriliza fibrele de celuloză din produsele noastre. Sterilizarea are rolul de a elimina impuritățile naturale și de a curăța fibrele pentru a le pregăti pentru producție. Ca rezultat al acestui proces, fibrele devin albe, cu toate că nu acesta este scopul său. O metodă alternativă o reprezintă purificarea fibrei de celuloză printr-o metodă care nu folosește deloc clor, ci peroxid de hidrogen.

Absorbantele zilnice conțin coloranți toxici?

Nu. Oamenii de știință, furnizorii de servicii de sănătate și organismele autorizate analizează pigmenții înainte de confirmarea siguranței lor pentru utilizare în componența absorbantelor noastre zilnice.

Cum puteți ști cu certitudine că absorbantele zilnice sunt sigure?

Procesul nostru de evaluare este bazat pe știință și funcționează pe baza unor principii riguroase pentru asigurarea siguranței utilizatorului. Înainte de a fi pus pe piață, fiecare produs și material trebuie să fie conform cu niște standarde de securitate stricte, bazate pe știință. În plus, evaluările efectuate sunt transmise cercetătorilor, furnizorilor de servicii de sănătate și organismelor autorizatew care ne asigură că produsele noastre pot fi folosite în siguranță. Puteți găsi informații mai detaliate despre procesul nostru de securitate pe site-ul companiei noastre.

Angajamentul Always privind siguranța

Ne-am angajat dintotdeauna să garantăm că toate produsele noastre întrunesc standarde de siguranță stricte. Totodată, ne asigurăm că echipe de experți independenți efectuează evaluări de siguranță și revizuiri ale ingredientelor, asigurând că produsele noastre îndeplinesc cerințele lor în materie de siguranța pielii. De aceea, suntem foarte mândri că am obținut acreditarea „Dermatologically Accredited” conferită de organizația Skin Health Alliance.

Cine este organizația Skin Health Alliance?

Conform declarației organizației „Skin Health Alliance conferă acreditare dermatologică profesională produselor, serviciilor și brandurilor din toată lumea.

Îi ajutăm pe consumatori să aibă încredere în alegerile pe care le fac, garantându-le că produsele au fost confirmate de organisme independente ca fiind sigure pentru piele.

De asemenea, ne mândrim că susținem mai multe organizații caritabile dedicate problemelor de piele și alte cauze nobile prin munca noastră.”

https://www.skinhealthalliance.org/about-us/

Produsele Always (Always Ultra, Always Night, Always Sensitive) au obținut acreditarea dermatologică a organizației Skin Health Alliance, „Dermatologically Accredited”.

Ce înseamnă deținerea acreditării Skin Health Alliance?

„Sigla pentru acreditare dermatologică a Skin Health Alliance este o asigurare a faptului că produsele au întrunit setul nostru riguros de cerințe de securitate. Aceste cerințe nu sunt impuse de producător sau de brand, ci au fost stipulate de echipa noastră de dermatologi independenți de prestigiu și oameni de știință din domeniul pielii.” James Stalley, Director Executiv, Skin Health Alliance

Pentru mai multe detalii, explorează următoarele surse:

Site-ul Skin Health Alliance: https://www.skinhealthalliance.org/

și un clip video despre cine sunt ei și ce fac: https://www.youtube.com/watch?v=NA-lr0UMxC4