homepage

Reciclarea ambalajului

Vă mulțumim pentru interesul acordat informațiilor privind reciclarea. În această secțiune, am dori să vă aducem la cunoștință modul de reciclare a produsului nostru și a ambalajului acestuia.

Ambalajul

Folia de plastic poate fi reciclată acolo unde există un sistem de reciclare. Vă rugăm să urmați instrucțiunile autorităților locale de gestionare a deșeurilor cu privire la colectarea plasticului.

Cartonul este reciclat pe scară largă în majoritatea orașelor. Dacă autoritatile locale de gestionare a deșeurilor colectează hârtia și materialele din carton, puteți arunca ambalajul din carton în containerele de colectare a deșeurilor de hârtie pentru a fi reciclat. Vă rugăm să urmați instrucțiunile autorităților locale de gestionare a deșeurilor cu privire la colectarea cartonului.

Fapt interesant: cartonul este fabricat în proporție de 80% din material reciclat

Produsul

Vă rugăm să aruncați absorbantele, absorbantele zilnice și produsele pentru incontinență în coșul de gunoi obișnuit. În prezent multe produse utilizate pentru îngrijirea personală sau medicală, nu sunt reciclabile. În timp ce continuăm să inovăm pentru soluții viitoare de reducere a cantității deșeurilor provenite de la produse, facem deja o serie de pași pentru a reduce amprenta ecologică a produselor noastre și, având în vedere acest lucru, ne gândim la deșeuri încă de la început. De exemplu, în cazul absorbantelor noastre Always Ultra, în ultimii șapte ani am redus cantitatea de material utilizat pentru producție cu 10 - 20% în Europa.

Important: Nu aruncați niciodată absorbantele, absorbantele zilnice sau orice alt produs utilizat pentru menstruație sau incontinență în toaletă. Aruncați-le întotdeauna la coșul de gunoi.

Aceste produse nu pot fi reutilizate, vă rugăm să nu le spălați.