Tak for din interesse for oplysning omkring genbrug. I dette afsnit vil vi guide dig i, hvordan du bortskaffer vores produkt og emballage.

Hvad skal man gøre med papemballagen til Tampax-produkter:

De fleste lokale myndigheder indsamler papir- og papmaterialer, så du kan bortskaffe Tampax-papemballage i de opstillede genbrugsbeholdere. Følg instruktionerne for husholdningsindsamling som beskrevet af de lokale myndigheder.

For yderligere oplysninger kan du besøge: https://danskaffaldsforening.dk

Vigtigt: For Tampax Pearl Compak-produkter skal du fjerne plastvinduet, inden du afleverer kassen til genbrug, og bortskaffe dette i din almindelige skraldespand.

Hvordan bortskaffes produktet?

Bortskaf dine tamponer, indpakning og indføringshylster i din almindelige skraldespand. Må ikke skylles ud i toilettet. Som mange andre produkter, der bruges til personlig eller medicinsk pleje, kan de p.t. ikke genbruges. Mens vi er i fuld gang med at udvikle fremtidige løsninger, der reducerer produktspild, tager vi allerede i dag adskillige skridt til at mindske vores produkters miljømæssige fodaftryk:

  • 80% af vores pap er fremstillet af genbrugsmateriale
  • Flere af vores tamponer indeholder biobaserede materialer såsom bomuld
  • Vi er i gang med at indføre bio-polyethylen udviklet af sukkerrør i nogle af vores indføringshylstre

Vigtigt: For Tampax Pearl Compak-produkter, venligst fjern plastvinduet i boksen inden æsken sorteres til genbrug, plastik sorteres som plastik affald. For mere information gå til https://danskaffaldsforening.dk/faelles-sorteringskriterier

Top