Kiitos mielenkiinnostasi kierrätystietoja kohtaan. Tässä osassa haluaisimme antaa sinulle ohjeita tuotteidemme ja pakkauksiemme hävittämisestä.

Mitä Tampax-tuotteiden pahvipakkauksille tehdään:

Useimmat paikallisviranomaiset keräävät paperi- ja pahvimateriaaleja, joten voit hävittää Tampax-pahvipakkauksen tarjottuihin kierrätysastioihin. Noudata paikallisviranomaisen asettamia kotitalouksien keräysohjeita.

Saat lisätietoja sivustolta: https://rinkiin.fi/

Tärkeää: Poista Tampax Pearl Compak -tuotteista muovi-ikkuna ennen laatikon kierrätystä ja hävitä muovi-ikkuna tavallisen jätteen mukana.

Kuinka tuote hävitetään?

Hävitä tamponit, kääreet ja asetin tavallisen jätteen mukana. Ei saa huuhdella vessanpöntöstä. Kuten monet hygienia- tai lääkinnälliset tuotteet, ne eivät ole kierrätettäviä tällä hetkellä. Jatkamme innovointia sellaisten tulevaisuuden ratkaisujen löytämiseksi, jotka vähentävät tuotejätettä ja olemme ryhtyneet useisiin toimiin jo nyt pienentääksemme tuotteidemme ympäristöjalanjälkeä:

  • 80 % pahvistamme on valmistettu kierrätysmateriaalista
  • Osassa tamponeistamme on vastuullisesti hankittuja biopohjaisia materiaaleja, kuten puuvillaa
  • Olemme ottamassa käyttöön sokeriruo'sta johdettua biopolyeteeniä joissakin tamponin asettimistamme
  • Olemme lisäämässä uudelleenkäytettäviä vaihtoehtoja, kuten Always kuukautiskuppi, joilla vähennämme hävitetyn jätteen määrää.

Tärkeää: Poista Tampax Pearl Compak -tuotteista muovi-ikkuna ennen laatikon kierrätystä ja laita muovi-ikkuna erikseen muovinkeräysastiaan. Saat lisätietoja sivustolta: https://rinkiin.fi/kotitalouksille/

Top