Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας σχετικά με τις πληροφορίες ανακύκλωσης. Σε αυτήν την ενότητα, θα θέλαμε να σας καθοδηγήσουμε ως προς τον τρόπο απόρριψης του προϊόντος και της συσκευασίας του.

Τι πρέπει να κάνετε με τη χαρτονένια συσκευασία των προϊόντων Tampax?

Το χαρτόνι ανακυκλώνεται ευρέως στις περισσότερες πόλεις. Αν η τοπική αρχή αποβλήτων σας συλλέγει υλικά από χαρτί και χαρτόνι, μπορείτε να απορρίψετε τη χαρτονένια συσκευασία στον κάδο ανακύκλωσης για χαρτόνι. Ακολουθείτε τις οδηγίες της τοπικής αρχής διαχείρισης αποβλήτων για τη συλλογή χαρτονιού.

Σημαντικό: Για τα προϊόντα Tampax Pearl Compak, αφαιρείτε το πλαστικό πλαίσιο πριν ανακυκλώσετε το κουτί και το πετάτε στον γενικό κάδο απορριμάτων.

Πώς να απορρίψετε το προϊόν?

Πετάτε τα ταμπόν, το περιτύλιγμα και το απλικατέρ στον γενικό κάδο σκουπιδιών. Μην τα ρίχνετε στην τουαλέτα. Όπως πολλά προϊόντα που χρησιμοποιούνται για την ατομική ή ιατρική φροντίδα, δεν είναι ανακυκλώσιμα σήμερα. Όσο συνεχίζουμε να καινοτομούμε για μελλοντικές λύσεις που μειώνουν τα απόβλητα προϊόντων, κάνουμε ήδη σημαντικά βήματα για να μειώσουμε περαιτέρω το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των προϊόντων μας:

  • 80% του χαρτονιού μας κατασκευάζεται με ανακυκλωμένο υλικό
  • Μερικά από τα ταμπόν μας περιλαμβάνουν υλικά με βιολογική βάση από υπεύθυνους προμηθευτές, όπως το βαμβάκι
  • Χρησιμοποιούμε βιο-πολυαιθυλένιο που προέρχεται από ζαχαροκάλαμο σε μερικά από τα απλικατέρ των ταμπόν μας

Σημαντικό: ποτέ μη ρίχνετε ταμπόν, απλικατέρ ταμπόν, σερβιέτες, περιτυλίγματα ή οποιοδήποτε προϊόν περιόδου ή ακράτειας στην τουαλέτα. Να τα πετάτε πάντα σε κάδο σκουπιδιών.

Top