Köszönjük, hogy érdeklődik az újrahasznosítási információk iránt. Ebben a részben ismertetjük a termék és a csomagolás helyes újrahasynosítással kapcsolatos tudnivalókat.

Mi a teendő a Tampax termékek kartonpapír csomagolásával?

A kartont legtöbb városban széleskörűen újrahasznosítják. Ha gyűjti a helyi hulladékkezelő hatóság a papírokat és a karton anyagokat, akkor bedobhatja újrahasznosítás céljából a kartonpapír csomagolást a számára fenntartott hulladékgyűjtbe. Kérjük, kövesse a helyi hulladékkezelő hatóság kartonpapír gyűjtésére vonatkozó utasításait.

Fontos: A Tampax Pearl Compak termékek esetében a doboz újrahasznosítása előtt távolítsa el a műanyag ablakot, majd dobja azt a megszokott szemetesbe.

Hogyan kell újrhasznosítani a terméket?

Kérjük, dobja a tamponokat, csomagolókat és applikátorokat a megszokott szemetesbe. Ne dobja a WC-be. Mint ahogy manapság sok más személyes, illetve orvosi ellátáshoz szükséges terméket, ezeket sem lehet újrahasznosítani. Miközben folyamatosan újításokat végzünk a jövőbeni megoldások terén, amelyek segítségével csökken a termékpazarlás, már ma is számos lépést megteszünk termékeink környezeti lábnyomának csökkentése érdekében:

  • Kartonunk 80% -ban újrahasznosított anyagból készült
  • Néhány tamponunk felelősen beszerzett biológiai alapú anyagokat, például pamutot tartalmaz
  • Bevezetés alatt áll néhány tampon applikátorunkba cukornádból származó bio-polietilén

Fontos: soha ne dobja a wc-be a tampont, tampon applikátort, betétet, csomagolót, bélelő anyagot vagy bármilyen egyéb menstruációs vagy inkontinencia elleni terméket. Mindig a szemetesbe helyezze őket.

Top