homepage

Bind

Hvad er der i ALWAYS-bind

Hos ALWAYS ved vi, at du gerne vil vide, hvad der er i de produkter, som du anvender til dagligt. Det er derfor vi forpligter os til at give dig den information, som du behøver for at vælge det produkt, der passer til dig.

Vores ALWAYS-bind og -indlæg er lavet af materialer, der er beregnet til at levere fantastisk komfort og beskyttelse. Se venligst nedenfor for at få en omfattende forklaring af vores produkters sammensætning og formålet for hvert komponent.

Har du spørgsmål? Tag venligst et kig på vores Q&A (Se spørgsmålene nedenfor) eller giv os et kald DK:70123839.

Er Always-produkter sikre?

Ja, vores bind og indlæg er sikre og bruges trygt af millioner af kvinder hver dag. Din sikkerhed er afgørende, i alt vi laver, og derfor testes vores produkter grundigt, inklusive vurderinger af uafhængige eksperter såsom læger, universitetsforskere og sundhedsmyndigheder. Over 1800 kvalitetstest udføres på vores bindmaterialer under fremstillingen før brug. Over 20.000 test udføres hvert år på vores bind og deres komponenter af uafhængige laboratorier. Derudover er Always (Always Ultra, Always Night, Always Sensitive) blevet tildelt Skin Health Alliances (Hudsundhedsalliancen) 'Dermatologisk Akkrediteret'-godkendelse.

Vil jeres bind irritere huden?

Nej, vores bind bør ikke forårsage hudirritation. Alle vores produkter gennemgår grundige sikkerhedstest, for at sørge for at de er sikre at bruge. Du kan finde et eksempel på en sikkerhedsvurdering her.

Hvorfor er jeres bind ikke lavet af 100 % bomuld?

Alle Always-produkter lever op til strenge sikkerheds- og effektivitetsstandarder, uanset hvad de er lavet af. Always-bind er designet til at give et højt beskyttelses- og komfortniveau. Materialerne i vores bind gør det muligt for os at opfylde de præstationsbehov.

Er der klogblegning i bindene?

Nej, Always Sensitive Essentials-bind er rensede via en fuldstændig klorfri proces, mens resten af vores bind renses med en elementær, klorfri rensningsproces. Begge processer er lige sikre.

Hvorfor afbleges bindene overhovedet?

De leverandører, vi samarbejder med, bruger en klorfri proces til at rense cellulosefibrene i vores produkter. Rensningen udføres for at fjerne naturlige urenheder og rense fibrene for at forberede dem til produktion. Som et resultat af denne proces bliver fibrene bleget, selv om det ikke er formålet. Always Sensitive Essentials-bind tilbyder et alternativ, hvor cellulosefiberen renses gennem en alternativ metode, der er fuldstændig klorfri og gør brug af brintoverilte.

Har I giftige farvestoffer i jeres bind?

Nej, det har vi ikke. Pigmenter, der anvendes i nogle af vores bind, er blevet grundigt vurderet af forskere, sundhedsudbydere og officielle organer for at sikre at de kan anvendes sikkert.

Hvordan sørger I for at jeres produkter er sikre?

Vær vis på at vores videnskabeligt baseret vurderingsproces virker for at sørge for sikkerheden af de kvinder, der anvender vores produkter. Kun de produkter og materialer, der imødekommer videnskabeligt baserede sikkerhedsstandarder, kan bringes på markedet. Ydermere deler vi vores vurderinger med videnskabsfolk, sundhedsudbydere og officielle organer for at sikre at vores produkter kan anvendes sikkert. Du kan finde yderligere information om vores sikkerhedsproces på vores virksomhedshjemmeside.

ALWAYS sikkerhedsforpligtelse

Vi har altid været forpligtet til at garantere, at alle vores produkter overholder strenge sikkerhedsstandarder. Derudover sørger vi for, at teams af uafhængige eksperter udfører sikkerhedsvurderinger og -evalueringer af indholdsstofferne, hvilket sikrer, at vores produkter opfylder deres egne hudsikkerhedskrav. På baggrund af denne testning er vi meget stolte over at have fået tildelt Skin Health Alliance-godkendelsen "Dermatologisk akkrediteret".

Skin Health Alliance-akkreditering

Hvem er Skin Health Alliance?

Med deres egne ord: "Skin Health Alliance uddeler professionel dermatologisk akkreditering til produkter, tjenester og mærker over hele verden. Vi hjælper forbrugerne med at føle sig trygge i deres valg ved at forsikre dem om, at produkterne er blevet uafhængigt verificeret som hudsikre. Vi er også stolte af at støtte en række velgørende velgørenhedsorganisationer og -formål gennem vores arbejde."

https://www.skinhealthalliance.org/about-us/

Always (Always Ultra, Always Night, Always Sensitive) har fået tildelt Skin Health Alliance-godkendelsen "Dermatologisk akkrediteret".

Hvad betyder det at være akkrediteret af Skin Health Alliance?

"Skin Health Alliances dermatologiske akkrediteringslogo er en garanti for, at produkterne har opfyldt vores grundige sæt af hudsikkerhedskrav. Disse krav er ikke fastsat af producenten eller mærket men er i stedet udarbejdet af vores team af førende uafhængige hudlæger og hudforskere." James Stalley, Administrerende direktør, Skin Health Alliance

For yderligere oplysninger er du velkommen til at besøge følgende kilder:

Skin Health Alliances hjemmeside - https://www.skinhealthalliance.org/

og en video om, hvem de er/hvad de laver: https://www.youtube.com/watch?v=NA-lr0UMxC4