homepage

Trusseindlæg

Hvad er der i ALWAYS trusseindlæg

Hos ALWAYS forstår vi, at du er nysgerrig efter at vide, hvad trusseindlæg er lavet af. Til dette formål er vi mere end glade for at give dig de oplysninger, du har brug for.

Materialerne vi bruger til at lave ALWAYS trusseindlæg er omhyggeligt designet for at sikre daglig komfort og beskyttelse. Nedenfor kan du finde en detaljeret beskrivelse og funktion af hver enkelt komponent, der er del af vores produkter.

Har du stadig spørgsmål? Se vores Q&A-afsnit nedenfor eller eller giv os et kald DK:70123839.

Er ALWAYS indlæg sikre til daglig brug?

Ja, vores trusseindlæg er sikre og bruges trygt af millioner af kvinder over hele kloden hver dag. Vi er forpligtet til at sikre din sikkerhed, hvorfor vores produkter er strengt testet, mens de vurderes af uafhængige eksperter som læger, universitetsforskere og sundhedsmyndigheder. Materialer til trusseindlæg går igennem over 1800 kvalitetsprøver under fremstillingen for at sikre sikker brug. Uafhængige laboratorier udfører hvert år over 20.000 tests på vores trusseindlæg og deres komponenter. Derudover er Always Dailies komplette line-up blevet tildelt Skin Health Alliance ”Dermatologisk akkrediteret” godkendelse.

Kan trusseindlæg forårsage irritation?

Selvom irritation af trusseindlæg er en hyppig bekymring hos mange kvinder, kan du være sikker på at vores indlæg ikke bør forårsage irritation af huden. Strenge sikkerhedstests udføres med alle vores produkter for at sikre, at de er sikre til brug. Du kan finde et eksempel på en sikkerhedsvurdering her.

Er der klorblegemiddel i indlæggene?

Nej, vores indlæg renses ved hjælp af en klorfri rensningsproces, som er helt sikker.

Hvorfor laves der blegning på indlæg?

Vores leverandører anvender en klorfriproces til at rense cellulosefibrene i vores produkter. Rensningen fjerner naturlige urenheder og rengør fibrene for at gøre dem produktionsklare. Som et resultat af denne proces bliver fibrene hvide, men det er ikke målsætningen for processen.

Har I giftige farvestoffer i jeres indlæg?

Nej, det har vi ikke. Forskere, sundhedsplejeudbydere og officielle organer vurderer pigmenterne grundigt før deres godkendelse som sikkert til brug i nogle af vores indlæg.

Hvordan sørger I for at jeres trusseindlæg er sikre?

Du kan være sikker på at vores videnskabeligt baserede vurderingsproces sørger for sikkerhed til de kvinder, der anvender vores produkter. Kun de produkter og materialer, der imødekommer strenge videnskabeligt baserede sikkerhedsstandarder, kan bringes på markedet. Ydermere deler vi vores vurderinger med videnskabsfolk, sundhedsudbydere og officielle organer for at sikre at vores produkter kan anvendes sikkert. For yderligere information om vores sikkerhedsproces, se denne webside.

ALWAYS sikkerhedsforpligtelse

Always forpligter sig til at sikre at alle vores produkter lever op til strenge sikkerhedsstandarder. Ydermere mener vi, at det er vigtigt, at vores sikkerhedsvurderinger og ingredienser gennemgås af uafhængige eksperter, der udsætter vores produkter for deres egne sikkerhedskrav. Det er derfor vi er stolte af at være blevet tildelt Skin Health Alliances (Hudsundhedsalliancen) 'Dermatologisk Akkrediteret'-godkendelse.

Hvem er Skin Health Alliance?

Med deres egne ord: "Skin Health Alliance uddeler professionel dermatologisk akkreditering til produkter, tjenester og mærker over hele verden.

Vi hjælper forbrugere med at føle sig trygge i deres valg af produkter, ved at forsikre dem om, at produktet er blevet uafhængigt verificeret som værende sikker for huden.

Vi er også stolte af at kunne støtte et udvalg af hudrelaterede velgørenhedsorganisationer og gode sager gennem vores arbejde."

https://www.skinhealthalliance.org/about-us/

Always (Always Ultra, Always Night) er blevet tildelt Skin Health Alliance ”Dermatologisk akkrediteret” godkendelse.

Hvad betyder det at have Skin Health Alliance akkreditering?

"Logoet for Skin Health Alliance dermatologisk akkreditering er en forsikring, om at produkter har opfyldt vores gennemgående krav til hudsikkerhed. Disse krav fastlægges ikke af producenten eller brandet, men er i stedet blevet opstillet af vores hold af førende, uafhængige dermatologer og hudforskere." James Stalley, Executive Manager, Skin Health Alliance

For mere information, er du velkommen til at se følgende kilder:

Skin Health Alliances hjemmeside - https://www.skinhealthalliance.org/

og en video om, hvem de er/hvad de laver: https://www.youtube.com/watch?v=NA-lr0UMxC4