homepage

Pikkuhousunsuojat

Mitä ALWAYS-pikkuhousunsuojat sisältävät?

Me ALWAYSilla ymmärrämme, että haluat tietää, mistä pikkuhousunsuojat on valmistettu. Sen vuoksi annamme mielellämme sinulle tarvitsemasi tiedot.

ALWAYS-pikkuhousunsuojiin käytetyt materiaalit ovat huolellisesti suunniteltuja varmistamaan päivittäinen käyttömukavuus ja suoja.

Onko sinulla kysyttävää? Tutustu kysymyksiä ja vastauksia -osioon tai lähetä viesti.

Ovatko ALWAYS-pikkuhousunsuojat turvallisia päivittäiseen käyttöön?

Kyllä, pikkuhousunsuojamme ovat turvallisia ja niitä käyttävät miljoonat naiset ympäri maailman joka päivä. Olemme sitoutuneet varmistamaan käyttöturvallisuutesi, joten tuotteemme ovat tarkasti testattuja samalla, kun niitä arvioivat riippumattomat asiantuntijat, kuten lääkärit, yliopistotutkijat ja terveysviranomaiset. Pikkuhousunsuojille tehdään yli 1 800 laatutestiä valmistuksen aikana käyttöturvallisuuden takaamiseksi. Riippumattomat laboratoriot ovat tehneet pikkuhousunsuojiemme materiaaleille ja niiden ainesosille yli 20 000 testiä joka vuosi. Lisäksi koko Always Dailies tuotevalikoima on saanut Skin Health Alliancen ”dermatologisesti akkreditoitu” -hyväksynnän.

Voivatko pikkuhousunsuojat aiheuttaa ärsytystä?

Vaikka monet naiset ovat huolissaan pikkuhousunsuojien aiheuttamasta ärsytyksestä, voit olla varma, että pikkuhousunsuojiemme ei pitäisi aiheuttaa ihoärsytystä. Kaikille tuotteillemme on tehty tarkat käyttöturvallisuustestit, joilla varmistetaan niiden käyttöturvallisuus. Esimerkki turvallisuusarvioinnista löytyy tästä.

Ovatko hajustetut pikkuhousunsuojat haitallisia? Voivatko hajustetut pikkuhousunsuojat aiheuttaa ärsytystä?

ALWAYSilla olemme omistautuneet käyttöturvallisuudelle, minkä vuoksi varmistamme, että hajustetut tuotteemme ovat turvallisia päivittäiseen käyttöön. Valitsemamme materiaalit, mukaan lukien hajustetuissa pikkuhousunsuojissa olevat hajusteet, eivät aiheuta ihoärsytystä tai kutinaa. Lisäksi nämä hajusteet vastaavat Kansainvälisen hajusteliiton, maailman johtavan hajusteita koskevaa turvallisuutta valovan viranomaisen, tarkkoja vaatimuksia.

Onko pikkuhousunsuojat valkaistu kloorilla?

Eivät. Pikkuhousunsuojamme puhdistetaan käyttämällä alkuaineklooritonta puhdistusprosessia, joka on täysin turvallinen.

Miksi pikkuhousunsuojat ovat ylipäätään valkaistuja?

Käyttämämme toimittajat käyttävät klooritonta prosessia tuotteidemme selluloosakuitujen puhdistamiseen. Puhdistus tehdään luonnollisten epäpuhtauksien poistamiseksi ja kuitujen puhdistamiseksi, jotta niitä voidaan käyttää tuotannossa. Tämän prosessin tuloksena kuidut valkaistuvat, vaikkei se ole tavoitteemme. Selluloosakuidun vaihtoehtoinen puhdistustapa on täysin kloorivapaa, ja siinä käytetään vetoperoksidia.

Onko pikkuhousunsuojissa myrkyllisiä väriaineita?

Ei ole. Tutkijat, terveydenhuollon ammattilaiset ja viranomaiset arvioivat pigmentit ennen niiden hyväksyntää, jotta ne ovat turvallisia käyttää pikkuhousunsuojissamme.

Miten voitte varmistaa, että pikkuhousunsuojanne ovat turvallisia?

Arviointiprosessimme perustuu tieteeseen, jossa käyttöturvallisuus varmistetaan tarkasti. Ennen tuotteen viemistä markkinoille jokaisen tuotteen ja materiaalin täytyy olla tarkkojen, tieteeseen perustuvien turvallisuusstandardien mukainen. Lisäksi arviointimme jaetaan tutkijoille ja viranomaisille, jotka varmistavat, että tuotteemme ovat turvallisia käyttää. Löydät lisää tarkempia tietoja turvallisuusprosessistamme yhtiömme verkkosivulta.

ALWAYSin käyttöturvallisuussitoumus

Olemme aina olleet sitoutuneita takaamaan sen, että kaikki tuotteemme ovat tarkkojen käyttöturvallisuusstandardien mukaisia. Sen lisäksi varmistamme, että itsenäisten asiantuntijoidemme tiimit suorittavat käyttöturvallisuusarvioinnin ja ainesosa-arviot, joilla varmistetaan, että tuotteemme ovat niiden omien iholle turvallisten vaatimusten mukaisia. Sen vuoksi olemme ylpeitä siitä, että olemme saaneet Skin Health Alliancen ”dermatologisesti akkreditoitu” hyväksynnän.

Mikä Skin Health Alliance on?

Liiton omin sanoin: ”Skin Health Alliance myöntää ammattimaisen dermatologisen akkreditoinnin tuotteille, palveluille ja tavaramerkeille ympäri maailman. Autamme kuluttajia luottamaan valintoihinsa vakuuttamalla heille, että tuotteemme ovat riippumattomasti varmistettuja iholle turvallisiksi.Olemme ylpeitä siitä, että tuemme ihoon liittyvää hyväntekeväisyystyötä ja hyviä tarkoituksia työmme kautta.”

https://www.skinhealthalliance.org/about-us/

Always (Always Ultra, Always Night, Always Sensitive) on saanut Skin Health Alliancen ”dermatologisesti akkreditoitu” hyväksynnän.

Mitä Skin Health Alliancen akkreditointi tarkoittaa?

”Skin Health Alliancen dermatologinen akkreditointilogo on takuu siitä, että tuotteet täyttävät perusteelliset iholle turvallisten ainesosien vaatimuksemme. Valmistaja tai tuotemerkki ei ole asettanut näitä vaatimuksia, vaan niistä on sopinut johtavien, riippumattomien dermatologien ja ihotutkijoiden tiimimme.” James Stalley, toimitusjohtaja, Skin Health Alliance

Lisätietoja saat tutustumalla seuraaviin lähteisiin:

Skin Health Alliancen verkkosivu - https://www.skinhealthalliance.org/

ja video siitä, ketä he ovat ja mitä he tekevät: https://www.youtube.com/watch?v=NA-lr0UMxC4