homepage

Siteet

Mitä ALWAYS-siteet sisältävät?

Me ALWAYSilla ymmärrämme, että haluat tietää, mitä päivittäin käyttämäsi tuotteet sisältävät. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle tarvitsemasi tiedot, jotta voit valita sinulle sopivan tuotteen.

ALWAYS-siteemme ja pikkuhousunsuojamme on valmistettu materiaaleista, jotka tarjoavat käyttömukavuutta ja suojaa. Katso alla täydellinen selvitys tuotteidemme koostumuksista ja kunkin materiaalin käyttötarkoitus.

Onko sinulla kysyttävää? Tutustu kysymyksiä ja vastauksia -osioon tai lähetä viesti.

Ovatko Always-tuotteet turvallisia?

Kyllä, siteemme ja pikkuhousunsuojamme ovat turvallisia, ja niitä käyttävät miljoonat naiset joka päivä. Turvallisuutesi on meille tärkeintä, joten tuotteitamme testataan perusteellisesti. Tähän kuuluvat myös riippumattomien asiantuntijoiden, kuten lääkärien, yliopistotutkijoiden ja terveysviranomaisten tekemät arviot. Siteidemme materiaaleille on tehty yli 1 800 laatutestiä valmistuksen aikana ennen käyttöä. Riippumattomat laboratoriot ovat tehneet sidemateriaaleillemme ja niiden ainesosille yli 20 000 testiä joka vuosi. Lisäksi Always (Always Ultra, Always Night, Always Sensitive) ovat saaneet Skin Health Alliance ”dermatologisesti akkreditoitu” -hyväksynnän.

Ärsyttävätkö Always-siteet ihoa?

Eivät. Siteidemme ei pitäisi aiheuttaa ärsytystä iholle. Kaikki tuotteemme käyvät läpi tarkat turvallisuustestit, joilla varmistetaan, että ne ovat turvallisia käyttää. Esimerkki turvallisuusarvioinnista löytyy tästä.

Ovatko hajustetut terveyssiteet turvallisia? Eivätkö ne ärsytä ja kutita?

Turvallisuutesi on meille tärkeintä, joten samoin kuin hajustamattomat siteemme, myös hajustetut siteemme ovat turvallisia käyttää. Valitsemme materiaaleja, joihin kuuluvat myös hajustetuissa tuotteissamme käytetyt hajusteet, jotka eivät ole ärsyttäviä, eivätkä aiheuta kutinaa siteitä käytettäessä. Lisäksi siteissämme ja pikkuhousunsuojissamme käytetyt hajusteet ovat maailman johtavan hajusteiden käyttöturvallisuudesta huolehtivan, kansainvälisen hajusteyhteisön, IFRA:n, tiukkojen turvallisuusstandardien mukaisia. Suosittelemme hajustamattomia tuotteitamme heille, jotka pitävät enemmän tuoksuttomista tuotteista tai jotka voivat olla hajusteyliherkkiä.

Miksei Always-siteitä ole valmistettu sataprosenttisesti puuvillasta?

Kaikki Always-tuotteet ovat tarkkojen käyttöturvallisuus- ja tehokkuusstandardien vaatimusten mukaisia huolimatta siitä, mistä ne on valmistettu. Always-siteet on suunniteltu tarjoamaan suojaa ja käyttömukavuutta. Siteissämme käytetyt materiaalit vastaavat näihin tarpeisiin.

Sisältävätkö siteet kloorivalkaisuainetta?

Ei, Always Sensitive Essentials -siteet on puhdistettu kokonaan kloorittomalla menetelmällä. Muut siteemme taas on puhdistettu käyttämällä alkuaineklooritonta puhdistusmenetelmää. Molemmat menetelmät ovat yhtä turvallisia.

Miksi siteitä ylipäätään valkaistaan?

Käyttämämme toimittajat käyttävät klooritonta prosessia tuotteidemme selluloosakuitujen puhdistamiseen. Puhdistus tehdään luonnollisten epäpuhtauksien poistamiseksi ja kuitujen puhdistamiseksi, jotta niitä voidaan käyttää tuotannossa. Tämän prosessin tuloksena kuidut valkaistuvat, vaikkei se ole tavoitteemme. Always Sensitive Essentials -siteet tarjoavat vaihtoehdon, jossa selluloosakuidut puhdistetaan käyttämällä vaihtoehtoista menetelmää, joka on täysin klooritonta ja jossa käytetään vetyperoksidia.

Onko siteissä myrkyllisiä väriaineita?

Ei ole. Joissakin siteissämme käytetyt pigmentit ovat tutkijoiden, terveydenhuollon ammattilaisten ja viranomaisten tarkasti testaamia, jotta voidaan varmistaa, että niiden käyttö on turvallista.

Miten varmistatte, että tuotteenne ovat turvallisia?

Voit olla siitä varma, sillä tieteellinen arviointiprosessimme varmistaa tuotteitamme käyttävien naisten turvallisuuden. Vain sellaiset tuotteet ja materiaalit, jotka ovat täyttävät tieteelliset käyttöturvallisuusstandardit, voidaan viedä markkinoille. Jaamme arviointimme lisäksi tutkijoiden, terveydenhuollon ammattilaisten ja viranomaisten kanssa varmistaaksemme, että tuotteitamme voidaan käyttää turvallisesti. Löydät lisää tarkempia tietoja turvallisuusprosessistamme yhtiömme verkkosivulta.

ALWAYSin käyttöturvallisuussitoumus

Olemme aina olleet sitoutuneita takaamaan sen, että kaikki tuotteemme ovat tarkkojen käyttöturvallisuusstandardien mukaisia. Sen lisäksi varmistamme, että itsenäisten asiantuntijoidemme tiimit suorittavat käyttöturvallisuusarvioinnin ja ainesosa-arviot, joilla varmistetaan, että tuotteemme ovat niiden omien iholle turvallisten vaatimusten mukaisia. Sen vuoksi olemme ylpeitä siitä, että olemme saaneet Skin Health Alliancen ”dermatologisesti akkreditoitu” hyväksynnän.

Mikä Skin Health Alliance on?

Liiton omin sanoin: ”Skin Health Alliance myöntää ammattimaisen dermatologisen akkreditoinnin tuotteille, palveluille ja tavaramerkeille ympäri maailman. Autamme kuluttajia luottamaan valintoihinsa vakuuttamalla heille, että tuotteemme ovat riippumattomasti varmistettuja iholle turvallisiksi. Olemme ylpeitä siitä, että tuemme ihoon liittyvää hyväntekeväisyystyötä ja hyviä tarkoituksia työmme kautta.”

https://www.skinhealthalliance.org/about-us/

Always (Always Ultra, Always Night, Always Sensitive) on saanut Skin Health Alliancen ”dermatologisesti akkreditoitu” hyväksynnän.

Mitä Skin Health Alliancen akkreditointi tarkoittaa?

”Skin Health Alliancen dermatologinen akkreditointilogo on takuu siitä, että tuotteet täyttävät perusteelliset iholle turvallisten ainesosien vaatimuksemme. Valmistaja tai tuotemerkki ei ole asettanut näitä vaatimuksia, vaan niistä on sopinut johtavien, riippumattomien dermatologien ja ihotutkijoiden tiimimme.” James Stalley, toimitusjohtaja, Skin Health Alliance

Lisätietoja saat tutustumalla seuraaviin lähteisiin:

Skin Health Alliancen verkkosivu - https://www.skinhealthalliance.org/

ja video siitä, ketä he ovat ja mitä he tekevät: https://www.youtube.com/watch?v=NA-lr0UMxC4