homepage

Dnevni ulošci

Što sve sadrže dnevni ulošci Always

Mi u Alwaysu razumijemo da vas itekako zanima od čega su napravljeni dnevni ulošci. Zbog toga smo više nego sretni što vam možemo pružiti uvid u sastav proizvoda.

Materijali koje koristimo za dnevne uloške Always pomno su osmišljeni kako bi osigurali svakodnevnu udobnost i zaštitu. U nastavku možete pronaći detaljan opis i funkciju svake pojedine komponente koja se nalazi u našim proizvodima.

Imate li pitanja? Pogledajte naše „Odgovore na najčešća pitanja“ ili nam pošaljite poruku.

Jesu li dnevni ulošci Always sigurni za korištenje?

Da, naši dnevni ulošci su sigurni te ih svakodnevno koriste milijuni žena diljem svijeta. Posvećeni smo osiguravanju vaše sigurnosti i zato svoje proizvode podvrgavamo strogim testiranjima, uključujući redovite provjere neovisnih stručnjaka kao što su liječnici, sveučilišni znanstvenici i zdravstvene institucije. Na materijalima od kojih izrađujemo dnevne uloške primjenjujemo preko 1.800 testova kvalitete tijekom proizvodnje, sve kako bismo osigurali sigurnost korištenja. Osim toga, svake se godine na našim dnevnim ulošcima i njihovim komponentama provede preko 20.000 testova u neovisnim laboratorijima. Štoviše, sve dnevne uloške Always dermatološki je odobrilo i udruženje Skin Health Alliance.

Mogu li dnevni ulošci izazvati iritaciju?

Iako je iritacija zbog dnevnih uložaka česta briga mnogih žena, budite uvjereni da naši ulošci ne bi trebali uzrokovati iritaciju vaše kože. Svi naši proizvodi prolaze stroge sigurnosne testove kako bismo mogli potvrditi da su sigurni za korištenje. Primjer sigurnosne provjere možete pronaći ovdje.

Jesu li ulošci s mirisom štetni? Mogu li dnevni ulošci s dodanim mirisom uzrokovati iritaciju tamo dolje?

Mi u Alwaysu predano vodimo računa o vašoj sigurnosti i zato smo se pobrinuli da naši mirisni proizvodi budu sigurni za svakodnevno korištenje. Materijali koje koristimo, uključujući i dodane mirise, ne uzrokuju iritaciju kože i svrbež. Osim toga, dodani mirisi u našim dnevnim ulošcima zadovoljavaju stroge sigurnosne standarde Međunarodnog udruženja IFRA, vodećeg svjetskog tijela za sigurnost mirisa. Za one među vama koje više vole proizvode bez mirisa ili su osjetljive na mirise, preporučujemo naše proizvode bez mirisa, koji pružaju jednaku udobnost.

Ima li u dnevnim ulošcima klornog izbjeljivača?

Ne, vlakna za naše dnevne uloške pročišćena su u postupku bez elementarnog klora, što je potpuno sigurno.

Zašto se za dnevne uloške koristi bilo kakvo izbjeljivanje?

Dobavljači s kojima radimo pri pročišćavanju celuloznih vlakana za naše proizvode ne koriste klor. Cilj pročišćavanja je eliminirati prirodne nečistoće i očistiti vlakna kako bi ona bila spremna za proizvodnju. Izbjeljivanje je samo usputni rezultat tog procesa, a ne cilj. Alternativna metoda pročišćavanja celuloznih vlakana koja ne uključuje klor bazira se na vodikovom peroksidu.

Ima li u vašim dnevnim ulošcima otrovnih boja?

Ne, nema. Boja u našim ulošcima potječe od pigmenata koji su prošli rigoroznu procjenu znanstvenika, liječnika i ovlaštenih tijela kako bi se osigurala njihova sigurnost.

Kako osiguravate sigurnost svojih dnevnih uložaka?

Naš proces procjene temelji se na znanosti, a mi predano radimo na tome da osiguramo vašu sigurnost. Prije nego što se pusti na tržište, svaki od naših proizvoda i materijala treba prvo zadovoljiti znanstveno utemeljene sigurnosne standarde. Štoviše, svoje procjene dijelimo sa znanstvenicima, pružateljima zdravstvene skrbi i ovlaštenim tijelima, koji osiguravaju da su naši proizvodi sigurni za korištenje. Više informacija o sigurnosnim procesima potražite na našoj internetskoj stranici.

Naša predanost sigurnosti

Neprestano predano radimo na osiguravanju usklađenosti svojih proizvoda sa strogim sigurnosnim standardima. Osim toga, vjerujemo da je važno da se naše sigurnosne procjene i sastojci podvrgnu provjerama neovisnih stručnjaka, koji ih onda testiraju kroz vlastite sigurnosne standarde. Zato smo ponosni što je udruženje za brigu o zdravlju kože Skin Health Alliance našim proizvodima dodijelilo potvrdu „Dermatološki odobreno“.

Što je Skin Health Alliance?

Evo kako oni sami sebe predstavljaju: "Udruženje za brigu o zdravlju kože Skin Health Alliance dodjeljuje profesionalne dermatološke potvrde proizvodima, uslugama i markama diljem svijeta.

Pomažemo potrošačima da se osjećaju sigurno u svoje odabire tako što s naše strane dobivaju potvrdu da su proizvodi prošli neovisne testove sigurnosti za kožu.

Također s ponosom podržavamo niz dobrotvornih inicijativa za zdravlje kože i druge plemenite ciljeve."

https://www.skinhealthalliance.org/about-us/

Ulošci Always (varijante Always Ultra, Always Night i Always Sensitive) dobili su potvrdu udruženja Skin Health Alliance kao „Dermatološki odobren“ proizvod.

Što znači imati odobrenje udruženja Skin Health Alliance?

„Logo dermatološkog odobrenja našeg saveza za brigu o zdravlju kože potvrda je da su proizvodi u skladu sa setom naših sigurnosnih pravila. Ta pravila nisu postavili proizvođači ili brendovi, već naš tim vodećih neovisnih dermatologa i znanstvenika.“ James Stalley, izvršni direktor udruženja Skin Health Alliance

Više informacija potražite na stranici udruženja Skin Health Alliance: https://www.skinhealthalliance.org/

ili pogledajte video o tome tko su i što rade: https://www.youtube.com/watch?v=NA-lr0UMxC4