homepage

Higijenski ulošci

Što sve sadrže ulošci Always

Mi u Alwaysu savršeno dobro razumijemo da želite znati od čega su sačinjeni proizvodi koje svakodnevno koristite. Zato nastojimo pružiti sve informacije koje trebate kako biste odabrali najprikladniji proizvod za sebe.

Naši su ulošci napravljeni od materijala koji pružaju izuzetnu udobnost i zaštitu. Detaljno objašnjenje sastava naših proizvoda i uloge svake pojedine komponente donosimo u nastavku.

Imate li pitanja? Pogledajte naše „Odgovore na najčešća pitanja“ ili nam pošaljite poruku.

Jesu li Alwaysovi proizvodi sigurni?

Da, naši ulošci su sigurni te ih svakodnevno koriste milijuni žena. Vaša je sigurnost u centru svega što radimo i zato se naši proizvodi podvrgavaju strogim testiranjima, uključujući redovite provjere neovisnih stručnjaka kao što su liječnici, sveučilišni znanstvenici i zdravstvene institucije. Na materijalima od kojih izrađujemo uloške provodimo preko 1.800 testova kvalitete tijekom proizvodnje, a prije korištenja. Osim toga, svake se godine na našim ulošcima i njihovim komponentama provede preko 20.000 testova u neovisnim laboratorijima. Nadalje, uloške Always (varijante Always Ultra, Always Night i Always Sensitive) dermatološki je odobrilo i udruženje Skin Health Alliance.

Hoće li će vaši ulošci iritirati kožu?

Ne, naši ulošci ne bi trebali izazvati iritaciju kože. Svi naši proizvodi prolaze stroge sigurnosne testove kako bismo mogli potvrditi da su sigurni za korištenje. Primjer sigurnosne provjere možete pronaći ovdje.

Jesu li ulošci s dodanim mirisima sigurni? Neće li to nadražiti kožu ili dovesti do svrbeža tamo dolje?

Vaša sigurnost je u centru svega što radimo i zato su naši ulošci s mirisom jednako sigurni za korištenje kao i naši ulošci bez mirisa. Pazimo da materijali koje koristimo u svojim ulošcima, uključujući dodane mirise, ne nadražuju te ne uzrokuju svrbež i alergijske reakcije. Tako se naši mirisni ulošci, jednako kao i oni bez mirisa, mogu sigurno koristiti. Osim toga, dodani mirisi u našim ulošcima zadovoljavaju stroge sigurnosne standarde Međunarodnog udruženja IFRA, vodećeg svjetskog tijela za sigurnost mirisa. Svoje uloške bez mirisa preporučujemo ženama koje više vole proizvode bez dodanih mirisa ili su već imale alergijsku reakciju ili preosjetljivost na dodane mirise.

Zašto vaši ulošci nisu izrađeni od 100% pamuka?

Svi Alwaysovi proizvodi zadovoljavaju stroge standarde sigurnosti i učinkovitosti bez obzira na to od čega su napravljeni. Ulošci Always osmišljeni su i izrađeni tako da pruže visoku razinu zaštite i udobnosti. Pri tome koristimo materijale koji mogu osigurati takve performanse.

Zašto se ulošci uopće izbjeljuju?

Naši dobavljači pri pročišćavanju celuloznih vlakana koja će se koristiti u našim ulošcima ne koriste elementarni klor. Cilj pročišćavanja je eliminirati prirodne nečistoće i očistiti vlakna kako bi ona bila spremna za proizvodnju. Izbjeljivanje je samo usputni rezultat tog procesa, a ne cilj.

Ima li u vašim ulošcima otrovnih boja?

Ne, nema. Boja u našim ulošcima potječe od pigmenata koji su prošli rigoroznu procjenu znanstvenika, liječnika i ovlaštenih tijela kako bi se osigurala njihova sigurnost.

Kako osiguravate sigurnost svojih proizvoda?

Budite bez brige: naš znanstveno utemeljen proces procjene brine o sigurnosti žena koje koriste naše proizvode. Samo proizvodi i materijali koji zadovoljavaju znanstveno utemeljene sigurnosne standarde mogu ići na tržište. Osim toga, svoje procjene dijelimo sa znanstvenicima, pružateljima zdravstvene skrbi i ovlaštenim tijelima, kako bismo osigurali da se naši proizvodi mogu sigurno koristiti. Više informacija o sigurnosnim procesima potražite na našoj internetskoj stranici.

Naša predanost sigurnosti

Always predano radi na tome da osigura usklađenost svojih proizvoda sa strogim sigurnosnim standardima. Osim toga, vjerujemo da je važno da se naše sigurnosne procjene i sastojci podvrgnu provjerama neovisnih stručnjaka, koji ih onda testiraju kroz vlastite sigurnosne standarde. Zato smo ponosni što je udruženje za brigu o zdravlju kože Skin Health Alliance našim proizvodima dodijelilo potvrdu „Dermatološki odobreno“.

Potvrda udruženja Skin Health Alliance

Što je Skin Health Alliance?

Evo kako oni sami sebe predstavljaju: "Udruženje za brigu o zdravlju kože Skin Health Alliance dodjeljuje profesionalne dermatološke potvrde proizvodima, uslugama i markama diljem svijeta.

Pomažemo potrošačima da se osjećaju sigurno u svoje odabire tako što s naše strane dobivaju potvrdu da su proizvodi prošli neovisne testove sigurnosti za kožu.

Također s ponosom podržavamo niz dobrotvornih inicijativa za zdravlje kože i druge plemenite ciljeve."

https://www.skinhealthalliance.org/about-us/

Ulošci Always (varijante Always Ultra, Always Night i Always Sensitive) dobili su potvrdu udruženja Skin Health Alliance kao „Dermatološki odobren“ proizvod.

Što znači imati odobrenje udruženja Skin Health Alliance?

„Logo dermatološkog odobrenja našeg saveza za brigu o zdravlju kože potvrda je da su proizvodi u skladu sa setom naših sigurnosnih pravila. Ta pravila nisu postavili proizvođači ili brendovi, već naš tim vodećih neovisnih dermatologa i znanstvenika.“ James Stalley, izvršni direktor udruženja Skin Health Alliance

Više informacija potražite na stranici udruženja Skin Health Alliance: https://www.skinhealthalliance.org/

ili pogledajte video o tome tko su i što rade: https://www.youtube.com/watch?v=NA-lr0UMxC4