homepage

Egészségügyi Betét

Mi található az Always betéteiben?

Az Always-nél tiszteletben tartjuk azt, hogy szeretné tudni, milyen anyagok találhatók az Ön által nap mint nap használt termékeinkben. Ezért elkötelezettek vagyunk amellett, hogy biztosítsuk Önnek a megfelelő termék kiválasztásához szükséges információkat.

Az Always egészségügyi és tisztasági betéteinkhez felhasznált anyagok biztosítják az Ön számára a kényelmet és védelmet. Kérjük, olvassa el a termékeink összetételének teljes leírását, és ismerje meg, milyen szerepet játszanak az egyes összetevők.

További kérdése merült fel? Olvassa el az alábbi ”kérdések és válaszok” fejezetet, vagy küldjön nekünk üzenetet.

Biztonságosak az Always termékek?

Igen, az egészségügyi és tisztasági betéteink biztonságosak, nők milliói használják minden nap ezeket a termékeket. Számunkra az Ön biztonsága mindennél fontosabb, ezért szigorúan teszteljük termékeinket, illetve független szakértők is értékelik azokat: orvosok, egyetemi kutatók és egészségügyi hatóságok. A gyártás során a betétek több mint 1800 minőség-ellenőrzési vizsgálaton esnek át, mielőtt felhasználásra kerülnek. Független laboratóriumok évente több mint 20.000 tesztet végeznek el betéteinken és azok összetevőin. Mindemellett az Always (Always Ultra, Always Night, Always Sensitive) megkapta a Skin Health Alliance „A bőrgyógyászok jóváhagyásával” elismerését.

Irritálhatják betéteink a bőrét?

Nem, betéteink nem okoznak bőrirritációt. A biztonságos használat érdekében az összes termékünk szigorú biztonsági ellenőrzésen esik át. Amennyiben szeretne megtekinteni egy ilyen értékelést, kattintson ide.

Biztonságosak az illatosított betétek? Nem fognak irritációt okozni, és nem fog viszketni odalenn?

Számunkra az Ön biztonsága mindennél fontosabb, ezért az illatanyagmentes egészségügyi és tisztasági betéteinkhez hasonlóan az illatosított termékeink is biztonságosan használhatóak. A betétekben használt, gondosan válogatott alapanyagaink - az illatosított termékekben használt illatanyagokat is beleértve- nem okoznak irritációt és viszketést. Továbbá az egészségügyi és tisztasági betétekben alkalmazott illatanyagok megfelelnek a Nemzetközi Illatanyag-ipari Szövetség, a vezető illatanyag-biztonsági hatóság által felállított szigorú biztonsági előírásainak. Javasoljuk, hogy az illatanyagmentes termékeket válasszák azok a fogyasztók, akik az illatmentes termékeket részesítik előnyben, vagy érzékenyek lehetnek az illatanyagokra.

Miért nem 100 % pamutból készülnek a termékeink?

Minden Always termék szigorú biztonsági és hatékonysági szabványoknak felel meg, tekintet nélkül arra, hogy milyen anyagból készül. Az Always betéteket úgy terveztük, hogy magas szintű védelmet és kényelmet biztosítsanak. A betétekben használt anyagok segítenek nekünk, hogy biztosítsuk a szükséges teljesítményt.

Miért fehérítik a betéteket?

Beszállítóink elemi klórtól mentes eljárást alkalmaznak a termékekben lévő cellulózszálak megtisztítására. A tisztítással eltávolítják a természetes szennyezőanyagokat és megtisztítják a szálakat, így azok készen állnak a gyártásra. A szálak kifehéredése az eljárás eredményeképpen jön létre, de nem ez az eljárás elsődleges célja.

Vannak mérgező festékanyagok a betétekben?

Nem, nincsenek. Az egyes betétekben használt festékanyagokat a kutatók, egészségügyi szolgáltatók és hatóságok szigorú vizsgálatoknak vetették alá, így azok teljesen biztonságosan használhatók.

Hogyan garantálják termékeik biztonságosságát?

Nyugodt lehet afelől, hogy a tudományos alapú értékelési eljárásaink biztosítják, hogy a nők biztonsággal használhatják termékeinket. Csak azok a termékek kerülhetnek piacra, amelyek megfelelnek a tudományos alapú értékelési szabványaink követelményeinek. Emellett értékeléseinket megosztjuk a kutatókkal, egészségügyi szolgáltatókkal és hatóságokkal, ezzel biztosítva, hogy termékeink biztonságosan használhatók. A biztonsági eljárásainkra vonatkozó további részletekért kattintson erre a weboldalra.

A biztonságra vonatkozó elkötelezettségünk

Az Always-nél elköteleztük magunk amellett, hogy minden termékünk megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Mindemellett fontosnak tartjuk azt is, hogy független szakértők is értékeljék biztonsági vizsgálatainkat és összetevőinket, és ők is elvégezzék termékeinken a saját bőrbiztonsági értékeléseiket. Épp ezért igazán büszkék vagyunk arra, hogy megkaptuk a Skin Health Alliance „A bőrgyógyászok jóváhagyásával” elismerését.

Skin Health Alliance akkreditáció

Mi is az a Skin Health Alliance?

Saját magukról: „A Skin Health Alliance professzionális bőrgyógyászati elismeréssel díjazza az arra érdemes termékeket, szolgáltatásokat és márkákat a világ minden területén.

Segítünk a vásárlóknak, hogy tudatosan válasszanak, mivel biztosítjuk őket arról, hogy a termékeket független szakértők ellenőrzik és garantálják azok bőrbarát mivoltát.

Büszkék vagyunk arra, hogy munkánk során számos bőrbarát jótékonysági szervezetet és jó célt szolgáló ügyet támogatunk.”

https://www.skinhealthalliance.org/about-us/

Az Always (Always Ultra, Always Night, Always Sensitive) megkapta a Skin Health Alliance „A bőrgyógyászok jóváhagyásával” elismerését.

Mit jelent a Skin Health Alliance akkreditációja?

„A Skin Health Alliance bőrgyógyászati akkreditációs logója garancia arra, hogy a termékek megfelelnek a szigorú bőrbiztonsági követelményeinknek. Ezeket a követelményeket nem a gyártó vagy a márka állítja fel, hanem a független bőrgyógyászokból és bőrkutatással foglalkozó tudósokból álló csapatunk.” James Stalley, a Skin Health Alliance ügyvezető igazgatója

További információkat az alábbi oldalakon találhat:

A Skin Health Alliance weboldala: https://www.skinhealthalliance.org/

Íme egy videó a szövetségről és munkájukról: https://www.youtube.com/watch?v=NA-lr0UMxC4