homepage

Tisztasági Betét

Mi található az Always tisztasági betétekben?

Az Always-nél tiszteletben tartjuk azt, hogy szeretné tudni, miből készülnek a tisztasági betétek. Épp ezért örömmel osztjuk meg ezeket az információkat.

Az Always betétek gyártása során használt anyagokat gondosan úgy válogattuk össze, hogy azok biztosítani tudják a mindennapi kényelmet és védelmet. Itt megtalálja a termékeinket alkotó minden egyes összetevő részletes leírását és funkcióját.

További kérdése merült fel? Olvassa át az alábbi ”kérdések és válaszok” fejezetet, vagy küldjön nekünk üzenetet.

Biztonságosak az Always tisztasági betétek mindennapi használat esetén?

Igen, a tisztasági betéteink biztonságosak, nők milliói használják minden nap ezeket a termékeket. Számunkra az Ön biztonsága mindennél fontosabb, ezért szigorúan teszteljük termékeinket, illetve független szakértők is értékelik azokat: orvosok, egyetemi kutatók és egészségügyi hatóságok. A gyártás során a tisztasági betétek több mint 1800 minőség-ellenőrzési vizsgálaton esnek át a biztonságos használat érdekében. Független laboratóriumok évente több mint 20.000 tesztet végeznek el betéteinken és azok összetevőin. Mindemellett az Always Dailies teljes termékcsaládja megkapta a Skin Health Alliance „A bőrgyógyászok jóváhagyásával” elismerését.

Okozhatnak a tisztasági betétek irritációt?

Bár a tisztasági betétek által okozott irritáció sok nő számára aggodalomra adhat okot, azonban biztos lehet abban, hogy tisztasági betéteink nem okoznak bőrirritációt. Minden termékünkön szigorú biztonsági ellenőrzéseket hajtunk végre a biztonságos használat érdekében. Amennyiben szeretne megtekinteni egy ilyen értékelést, kattintson ide.

Biztonságosak az Ön számára az illatosított betétek? Nem fognak az illatosított tisztasági betétek irritációt okozni odalenn?

Az Always-nél az Ön biztonsága elsődleges fontosságú számunkra, így az illatosított tisztasági betéteink is biztonságosan használhatóak. A kiválasztott alapanyagaink - az illatosított termékekben használt illatanyagokat is beleértve- nem okoznak irritációt és viszketést. Továbbá ezek az illatanyagok megfelelnek a Nemzetközi Illatanyag-ipari Szövetség, a vezető illatanyag-biztonsági hatóság által felállított szigorú biztonsági előírásainak. Javasoljuk, hogy az illatanyagmentes termékeket válasszák azok a fogyasztók, akik az illatmentes termékeket részesítik előnyben, vagy érzékenyek lehetnek az illatanyagokra.

Használnak klóralapú fehérítőt a betétekben?

Nem, a betéteinket teljes mértékben biztonságos, elemi klórtól mentes eljárással tisztítjuk meg.

Miért fehérítik a tisztasági betéteket?

Beszállítóink klórmentes eljárást alkalmaznak a termékekben lévő cellulózszálak megtisztítására. A tisztítással eltávolítják a természetes szennyezőanyagokat és megtisztítják a szálakat, így azok készen állnak a gyártásra. A szálak kifehéredése az eljárás eredményeképpen jön létre, de nem ez az eljárás elsődleges célja. Alternatív módszer a cellulózszálak megtisztítására, amely teljesen klórmentesen, hidrogén-peroxid alkalmazásával történik.

Vannak mérgező festékanyagok a betétekben?

Nem, nincsenek. Az egyes betétekben használt festékanyagokat a kutatók, egészségügyi szolgáltatók és hatóságok szigorú vizsgálatoknak vetették alá, így azok teljesen biztonságosan használhatók.

Hogyan garantálják termékeik biztonságosságát?

Értékelési folyamataink tudományos alapúak, szigorú előírások szerint végezzük azokat a legnagyobb biztonság érdekében. A piacra kerülést megelőzően minden egyes terméknek meg kell felelnie a szigorú, tudományos alapú értékelési szabványaink követelményeinek. Emellett értékeléseinket megosztjuk a kutatókkal, egészségügyi szolgáltatókkal és hatóságokkal, akik meggyőződnek azok biztonságos használhatóságáról. A biztonsági eljárásainkra vonatkozó további részletekért kattintson vállalatunk weboldalára.

Az Always biztonságra vonatkozó elkötelezettsége

Elköteleztük magunkat amellett, hogy minden termékünk megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Mindemellett biztosítjuk, hogy független szakértők is értékeléseket végezzenek az összetevők és a késztermék biztonságosságára vonatkozóan, így termékeink megfelelnek az ő bőrbiztonsági követelményeinek is. Épp ezért igazán büszkék vagyunk arra, hogy megkaptuk a Skin Health Alliance „A bőrgyógyászok jóváhagyásával” elismerését.

Mi az a Skin Health Alliance?

Saját magukról: „A Skin Health Alliance professzionális bőrgyógyászati elismeréssel díjazza az arra érdemes termékeket, szolgáltatásokat és márkákat a világ minden területén.

Segítünk a vásárlóknak, hogy tudatosan válasszanak, mivel biztosítjuk őket arról, hogy a termékeket független szakértők ellenőrzik és garantálják azok bőrbarát mivoltát.

Büszkék vagyunk arra, hogy munkánk során számos bőrbarát jótékonysági szervezetet és jó célt szolgáló ügyet támogatunk.”

https://www.skinhealthalliance.org/about-us/

Az Always (Always Ultra, Always Night, Always Sensitive) megkapta a Skin Health Alliance „A bőrgyógyászok jóváhagyásával” elismerését.

Mit jelent a Skin Health Alliance akkreditációja?

„A Skin Health Alliance bőrgyógyászati akkreditációs logója garancia arra, hogy a termékek megfelelnek a szigorú bőrbiztonsági követelményeinknek. Ezeket a követelményeket nem a gyártó vagy a márka állítja fel, hanem a független bőrgyógyászokból és bőrkutatással foglalkozó tudósokból álló csapatunk.” James Stalley, a Skin Health Alliance ügyvezető igazgatója

További információért böngésszen a következő oldalakon:

A Skin Health Alliance weboldala: https://www.skinhealthalliance.org/

Íme egy videó arról, hogy kik ők és mivel foglalkoznak: https://www.youtube.com/watch?v=NA-lr0UMxC4