homepage

Bind

Hva er ALWAYS-bind laget av

Vi i ALWAYS forstår at du vil vite hva produktene du bruker daglig, består av. Derfor er vi opptatt av å gi deg informasjonen du trenger for å velge produktet som passer best for deg.

ALWAYS-bind og -truseinnlegg er laget av materialer som er beregnet på å gi god komfort og beskyttelse. Se en fullstendig oversikt nedenfor over produktets sammensetning og formålet med de enkelte komponentene.

Har du spørsmål? Ta en titt på Spørsmål og svar-seksjonen vår nedenfor, eller send oss gjerne en melding.

Er Always-produktene trygge?

Ja, våre bind og truseinnlegg er trygge og brukes trygt av millioner av kvinner hver dag. Din sikkerhet er sentralt i alt vi gjør, og våre produkter blir grundig testet, inkludert vurderinger fra uavhengige eksperter som leger, universitetsforskere og helsemyndigheter. Over 1800 kvalitetstester utføres på materialene i bind under produksjon og før bruk. Over 20 000 tester utføres på våre bind og komponenter av uavhengige laboratorier hvert år. Dessuten har Always (Always Ultra, Always Night, Always Sensitive) blitt tildelt godkjenningen “Dermatologically Accredited” av Skin Health Alliance.

Vil bindene irritere huden?

Nei, våre bind skal ikke forårsake hudirritasjoner. Alle produktene våre gjennomgår strenge sikkerhetstester for å sikre at de er trygge å bruke. Du kan finne et eksempel på en sikkerhetsevaluering her.

Er bind med duft trygge? Vil de ikke irritere og føre til kløe der nede?

Din sikkerhet er sentral i alt vi gjør, i likhet med våre uparfymerte bind og truseinnlegg, er våre produkter med duft også trygge å bruke. Vi velger materialer, inkludert duften i våre parfymerte produkter, som ikke er irriterende og ikke forårsaker kløe når de brukes i bind. Dessuten oppfyller duften som brukes i våre bind og truseinnlegg de strenge sikkerhetskravene som er fastsatt av International Fragrance Association, verdens ledende autoritet på duftsikkerhet. Vi anbefaler våre uparfymerte produkter for dem som foretrekker det eller er sensitive for dufter.

Hvorfor er ikke bindene laget av 100 % bomull?

Alle Always-produkter oppfyller strenge standarder for sikkerhet og effektivitet, uansett hva de er laget av. Always' sanitetsbind er utformet for å gi mest mulig beskyttelse og komfort. Materialene som brukes i bindene våre gjør at vi kan dekke disse behovene for ytelse.

Er det klorblekemidler i bindene?

Nei, Always Sensitive Essentials-bindene blir renset med en fullstendig klorfri prosess, samtidig som resten av bindene våre blir renset gjennom en elementær klorfri rensingsprosess. Begge prosessene er like sikre.

Hvorfor gjøres det noen som helst bleking på sanitetsbind?

Leverandørene våre bruker klorfrie prosesser for å rense cellulosefibrene i produktene våre. Rensing finner sted for å eliminere urenheter og rengjøre fibrene for å forberede dem for produksjon. Som et resultat av denne prosessen hvitgjøres fibrene, selv om dette ikke er et tilsiktet formål med prosessen. Always Sensitive Essentials sanitetsbind tilbyr et alternativ hvor cellulose-fibrene blir renset gjennom en alternativ metode som er fullstendig klorfri og som bruker hydrogenperoksid.

Er det noen giftige fargestoffer i bindene deres?

Nei, det er det ikke. Pigmenter som brukes i noen av bindene våre har blitt grundig vurdert av forskere, helsepersonell og tilsynsorganer for å sikre at de er trygge å bruke.

Hvordan sikrer dere at produktene deres er trygge?

Vi kan forsikre deg om at den vitenskapsbaserte vurderingsprosessen vår ivaretar sikkerheten til kvinnene som bruker produktene våre. Det er kun produkter og materialer som oppfyller vitenskapsbaserte sikkerhetsstandarder som kan slippes på markedet. Dessuten deler vi vurderingene våre med forskere, helsepersonell og tilsynsorganer for å sikre at våre produkter er trygge å bruke. Du kan finne mer detaljert informasjon om sikkerhetsprosessene våre på bedriftsnettsiden vår.

ALWAYS forplikter seg til kvinners sikkerhet

Vi garanterer alltid at alle produktene våre imøtekommer markedsrelevante, strenge sikkerhetskrav. I tillegg til dette sørger vi for at grupper av uavhengige eksperter gjennomfører sikkerhetsevalueringer og anmeldelser av komponentene vi bruker i produktene våre, som sikrer at alle markedsførende produkter imøtekommer ekspertenes hudrelaterte sikkerhetskrav. På grunn av disse prosessene har vi blitt tildelt kvalitetsmerket «Dermatologisk godkjent» av Skin Health Alliance

Hvem er Skin Health Alliance?

I følge dem selv: «Skin Health Alliance tildeler profesjonell dermatologisk akkreditering til produkter, tjenester og merker rundt om i hele verden. Vi hjelper forbrukere med å føle seg trygge når de velger produkter ved å forsikre dem om at produktene har gjennomgått uavhengige evalueringsprosesser og blitt bekreftet som trygge for huden. Vi er også stolte over å støtte en rekke hudrelaterte veldedige organisasjoner og andre gode formål gjennom arbeidet vårt.»

https://www.skinhealthalliance.org/about-us/

Always (Always Ultra, Always Night, Always Sensitive) har blitt tildelt kvalitetsmerket «Dermatologisk godkjent» av Skin Health Alliance.

Hva betyr det at produkter har akkreditering fra Skin Health Alliance?

«Det dermatologiske akkrediteringsmerket fra Skin Health Alliance er en forsikring om at de respektive produktene overholder våre strenge krav om hudrelatert sikkerhet. Disse kravene stilles ikke av produsenten eller merkevaren, men fastsettes av organisasjonen vår bestående av ledende uavhengige hudleger og hudforskere.» James Stalley, daglig leder, Skin Health Alliance

For mer informasjon, ta gjerne en titt på følgende kilder:

Skin Health Alliance sin nettside - https://www.skinhealthalliance.org/

og en video om hvem de er/hva de gjør: https://www.youtube.com/watch?v=NA-lr0UMxC4