homepage

Truseinnlegg

Hva består ALWAYS truseinnlegg av?

Hos ALWAYS forstår vi at du er nysgjerrig på hva truseinnleggene våre er laget av. Vi er mer enn glade for å fortelle deg det du lurer på.

Materialene vi bruker for å produsere ALWAYS truseinnlegg er nøye utvalgt og designet for kontinuerlig daglig komfort og beskyttelse. Nedenfor kan du finne en detaljert beskrivelse av, samt funksjonen til, hver enkelt komponent som til sammen utgjør produktene våre.

Har du flere spørsmål? Ta en titt på Spørsmål og svar-seksjonen vår nedenfor, eller send oss gjerne en melding.

Er ALWAYS truseinnlegg trygge å bruke hver dag?

Ja, innleggene våre er trygge og brukes daglig av millioner av kvinner verden over. Vi er forpliktet til å sikre optimal trygghet. Derfor blir produktene våre strengt testet mens de vurderes av uavhengige eksperter, slik som leger, universitetsforskere og helseautoriteter. Materialene i truseinnleggene går gjennom mer enn 1800 kvalitetstester i løpet av produksjonsprosessen for å sikre det tryggeste resultatet. Uavhengige laboratorier gjennomfører mer enn 20,000 tester på innleggene våre, og de individuelle komponentene, hvert år. I tillegg har hele Always Dailies-serien blitt tildelt kvalitetsmerket «Dermatologisk godkjent» av Skin Health Alliance.

Kan truseinnlegg forårsake irritasjon?

Selv om irritasjon ved bruk av truseinnlegg er en hyppig ubekvemmelighet hos mange kvinner, kan du stole på at våre innlegg ikke inneholder noen slags materialer som irriterer huden. Strenge sikkerhetstester utføres på alle produktene våre for å stadfeste både trygghet og komfort. Du kan finne et eksempel på en sikkerhetsevaluering her.

Er dufttilsatte innlegg dårlige nyheter? Kan dufttilsatte truseinnlegg forårsake irritasjon i underlivet?

Hos ALWAYS er vi viet til sikkerheten din. Vi sørger for at våre duftpregede produkter alltid er trygge å bruke til enhver tid. Våre nøye utvalgte materialer, inkludert duftene i våre dufttilsatte innlegg, forårsaker hverken hudirritasjon eller kløe. I tillegg overholder disse duftene svært strenge sikkerhetsstandarder satt av International Fragrance Association (IFA), verdens ledende autoritet innen duftsikkerhet. For dere som foretrekker duftfrie produkter, eller som reagerer sensitivt på dufttilsetninger, anbefaler vi våre uparfymerte produkter for en tilsvarende komfort med samme trygghetsgaranti.

Finnes det klorblekemidler i truseinnleggene?

Nei, innleggene våre renses gjennom en fullstendig trygg, klorfri prosess.

Hvorfor brukes det blekemidler på truseinnlegg?

Leverandørene våre bruker klorfrie prosesser for å rense cellulosefibrene i produktene våre. Rensing finner sted for å eliminere urenheter og rengjøre fibrene for å forberede dem for produksjon. Som et resultat av denne prosessen hvitgjøres fibrene, selv om dette ikke er et tilsiktet formål med prosessen. En alternativ metode er rensing av cellulosefibrene gjennom en fullstendig klorfri prosess ved bruk av hydrogenperoksid.

Har dere giftige fargestoffer i innleggene deres?

Nei, det har vi aldeles ikke. Forskere, helsetjenestetilbydere og autoritetsorganer evaluerer pigmentene vi bruker nøye før de stemples som trygge for bruk i truseinnleggene våre.

Hvordan sørger dere for at truseinnleggene deres er trygge?

Evalueringsprosessene våre er baserte på vitenskap med strenge krav for å sikre både trygghet og komfort. Før produktene våre lanseres på markedene er de nødt til å møte strenge vitenskapsbaserte sikkerhetsstandarder. I tillegg deles evalueringene våre med uavhengige forskere, helsetjenestetilbydere og autoritetsorganer som alle sørger for at produktene våre er trygge for daglig bruk. Du kan finne mer detaljert informasjon om sikkerhetsprosessene våre på bedriftsnettsiden vår.

ALWAYS forplikter seg til kvinners sikkerhet

Vi garanterer alltid at alle produktene våre imøtekommer markedsrelevante, strenge sikkerhetskrav. I tillegg til dette sørger vi for at grupper av uavhengige eksperter gjennomfører sikkerhetsevalueringer og anmeldelser av komponentene vi bruker i produktene våre, som sikrer at alle markedsførende produkter imøtekommer ekspertenes hudrelaterte sikkerhetskrav. På grunn av disse prosessene har vi blitt tildelt kvalitetsmerket «Dermatologisk godkjent» av Skin Health Alliance.

Hvem er Skin Health Alliance?

I følge dem selv: «Skin Health Alliance tildeler profesjonell dermatologisk akkreditering til produkter, tjenester og merker rundt om i hele verden. Vi hjelper forbrukere med å føle seg trygge når de velger produkter ved å forsikre dem om at produktene har gjennomgått uavhengige evalueringsprosesser og blitt bekreftet som trygge for huden. Vi er også stolte over å støtte en rekke hudrelaterte veldedige organisasjoner og andre gode formål gjennom arbeidet vårt.»

https://www.skinhealthalliance.org/about-us/

Always (Always Ultra, Always Night, Always Sensitive) har blitt tildelt kvalitetsmerket «Dermatologisk godkjent» av Skin Health Alliance.

Hva betyr det at produkter har akkreditering fra Skin Health Alliance?

«Det dermatologiske akkrediteringsmerket fra Skin Health Alliance er en forsikring om at de respektive produktene overholder våre strenge krav om hudrelatert sikkerhet. Disse kravene stilles ikke av produsenten eller merkevaren, men fastsettes av organisasjonen vår bestående av ledende uavhengige hudleger og hudforskere.» James Stalley, daglig leder, Skin Health Alliance

For mer informasjon, ta gjerne en titt på følgende kilder:

Skin Health Alliance sin nettside - https://www.skinhealthalliance.org/

og en video om hvem de er/hva de gjør: https://www.youtube.com/watch?v=NA-lr0UMxC4