homepage

Dnevni ulošci

Šta se nalazi u Always dnevnim ulošcima

Mi u Always - u razumemo da želite da znate od čega su napravljeni dnevni ulošci. Iz tog razloga rado ćemo vam pružiti sve informacije koje su vam potrebne.

Materijali koje koristimo za izradu Always dnevnih uložaka izrađeni su pažljivo tako da osiguraju udobnost i zaštitu pri dnevnom korišćenju. U nastavku možete da pronađete detaljno uputstvo i funkciju svake pojedinačne komponente koja čini naše proizvode.

Još uvek imate pitanja? Pogledajte naš odeljak sa pitanjima i odgovorima u nastavku ili nam slobodno pošaljite poruku.

Da li su Always dnevni ulošci bezbedni za svakodnevnu upotrebu?

Da, naši dnevni ulošci su bezbedni i bezbedno ih koriste milioni žena širom sveta. Posvećeni smo očuvanju vaše bezbednosti i zbog toga rigorozno testiramo svoje proizvode, dok ih istovremeno proveravaju nezavisni stručnjaci kao što su lekari, univerzitetski naučnici i zdravstvene ustanove. Kako bismo bili sigurni da je upotreba bezbedna, materijale dnevnih uložaka stavljamo na više od 1800 testova kvaliteta prilikom proizvodnje. Nezavisne laboratorije obave preko 20.000 testova na našim dnevnim ulošcima i njihovim sastojcima svake godine. Osim toga, cela linija Always Dailies proizvoda dobila je odobrenje „Dermatološki akreditovano“ od Saveza za zdravu kožu (Skin Health Alliance).

Da li dnevni ulošci mogu da izazovu iritaciju?

Iako mnoge žene često brinu da će ih dnevni ulošci iritirati, budite bez brige jer naši dnevni ulošci ne izazivaju iritacije na koži. Svi naši proizvodi prolaze rigorozne bezbednosne testove kako bismo osigurali da su bezbedni za upotrebu. Primer provere bezbednosti možete da pronađete ovde.

Da li su mirisni dnevni ulošci loši za vas? Da li mirisni dnevni ulošci mogu dole da izazovu iritacije?

Mi u Always - u posvećeni smo vašoj bezbednosti i zbog toga se brinemo da su naši mirisni proizvodi bezbedni za dnevnu upotrebu. Materijali koje biramo, uključujući miris u našim mirisnim dnevnim ulošcima, ne izazivaju iritacije na koži ili svrab. Osim toga, ovi mirisi su u skladu sa strogim bezbednosnim standardima koje propisuje Međunarodno udruženje za mirise (IFRA) – glavni svetski autoritet za bezbednu upotrebu mirisa. Ukoliko preferirate proizvode bez mirisa ili ste osetljivi na mirise, preporučujemo vam naše proizvode bez mirisa koji pružaju istu udobnost.

Da li u dnevnim ulošcima ima izbeljivača na bazi hlora?

Ne, naši dnevni ulošci se pročišćuju u procesu bez elementarnog hlora koji je potpuno bezbedan.

Zašto se izbeljuju materijali dnevni ulošci?

Dobavljači sa kojima sarađujemo koriste proces bez hlora kako bi pročistili celulozna vlakna u našim proizvodima. Pročišćavanje se obavlja radi eliminisanja prirodnih nečistoća i čišćenja vlakana kako bi se pripremila za proizvodnju. Kao rezultat ovog procesa, vlakna su izbeljena, iako to nije cilj. Alternativni metod jeste pročišćavanje celuloznog vlakna, koji uopšte ne sadrži hlor i za koji se koristi hidrogen peroksid.

Da li vaši dnevni ulošci sadrže toksične boje?

Ne, ne sadrže. Naučnici, zdravstveni radnici i državne institucije proveravaju pigmente pažljivo pre nego što ih odobre kao bezbedne za upotrebu u nekim našim dnevnim ulošcima.

Kako proveravate da li su vaši dnevni ulošci bezbedni?

Naš proces provere zasniva se na nauci i rigorozno se koristi da bi očuvao vašu bezbednost. Pre puštanja na tržište, svaki proizvod i svaki materijal mora da ispuni striktne, naučno zasnovane bezbednosne standarde. Pored toga, provere obavljamo zajedno sa naučnicima, zdravstvenim radnicima i državnim institucijama, koji potvrđuju da su naši proizvodi bezbedni za upotrebu. Detaljnije informacije o našem procesu provere bezbednosti proizvoda možete pronaći na našoj korporativnoj veb stranici.

Always – Posvećenost bezbednosti

Uvek smo bili posvećeni garanciji da svi naši proizvodi ispunjavaju striktne bezbednosne standarde. Osim toga, vodimo računa da timovi nezavisnih stručnjaka obavljaju bezbednosne procene i preglede sastojaka, čime će potvrditi da naši proizvodi ispunjavaju i njihove zahteve za bezbednost kože. Zbog toga smo izuzetno ponosni jer smo dobili odobrenje „Dermatološki akreditovano“ od Saveza za zdravu kožu (Skin Health Alliance).

Ko je Savez za zdravu kožu (Skin Health Alliance)?

Njihovim rečima: „Savez za zdravu kožu dodeljuje profesionalnu dermatološku akreditaciju proizvodima, uslugama i brendovima širom sveta.

Pomažemo potrošačima da budu sigurni u svoje izbore tako što ih uveravamo da su proizvodi nezavisno provereni i potvrđeni kao bezbedni za kožu.

Takođe smo ponosni što svojim radom podržavamo niz dobrotvornih društava za očuvanje zdravlje kože i druga plemenita udruženja.“

https://www.skinhealthalliance.org/about-us/

Always (Always Ultra, Always Night, Always Sensitive) dobili su odobrenje „Dermatološki akreditovano“ Saveza za zdravu kožu.

Šta znači posedovanje akreditacije Saveza za zdravu kožu?

„Logo dermatološke akreditacije Saveza za zdravu kožu predstavlja dodatno uverenje da su proizvodi ispunili naš detaljni set zahteva za bezbednost kože. Ove zahteve ne postavlja proizvođač niti brend, već se oko njih usaglašava naš tim vodećih nezavisnih dermatologa i naučnika koji se bave kožom.“ Džejms Steli, izvršni direktor, Savez za zdravu kožu

Više informacija potražite na sledećim izvorima:

Veb stranica Saveza za zdravu kožu – https://www.skinhealthalliance.org/

i video-zapis o tome ko su oni/šta rade: https://www.youtube.com/watch?v=NA-lr0UMxC4