homepage

Higijenski ulošci

Šta se nalazi u Always higijenskim ulošcima

Mi u Always - u razumemo da želite da znate šta je u proizvodima koje svakodnevno koristite. Iz tog razloga posvećeni smo pružanju informacija koje su Vam potrebne kako biste odabrali pravi proizvod za sebe.

Naši Always higijenski ulošci i dnevni ulošci napravljeni su od materijala koji pružaju potpunu udobnost i zaštitu. U nastavku pročitajte kompletno objašnjenje sastava naših proizvoda, kao i čemu svaka komponenta služi.

Imate li pitanja? Pogledajte naš odeljak sa pitanjima i odgovorima ili pošaljite nam poruku.

Da li su Always proizvodi bezbedni?

Da, naši higijenski ulošci i dnevni ulošci su bezbedni i svakog dana ih koriste milioni žena. Vaša bezbednost je u osnovi svega što radimo. Zato rigorozno testiramo svoje proizvode i dajemo ih na procenu nezavisnim stručnjacima kao što su lekari, univerzitetski naučnici i zdravstvene ustanove. Tokom proizvodnje i pre upotrebe, materijali naših higijenskih uložaka prolaze preko 1800 testova kvaliteta. Svake godine nezavisne laboratorije obave preko 20.000 testova na našim higijenskim ulošcima i njihovim komponentama. Osim toga, Always (Always Ultra, Always Night, Always Sensitive) dobila je priznanje „Dermatološki akreditovano“ od Saveza za zdravu kožu (Skin Health Alliance).

Da li vaši higijenski ulošci iritiraju kožu?

Ne. Naši higijenski ulošci ne bi trebalo da iritiraju kožu. Svi naši proizvodi prolaze kroz rigorozna bezbednosna testiranja kako bismo osigurali da su bezbedni za upotrebu. Primer jedne bezbednosne procene možete pronaći ovde.

Da li su mirisni higijenski ulošci bezbedni? Zar mi oni neće iritirati kožu i izazvati svrab dole?

Vaša bezbednost je u osnovi svega što radimo. Kao i naši higijenski ulošci i dnevni ulošci bez mirisa, isto tako su i mirisni proizvodi bezbedni za upotrebu. Biramo materijale, uključujući i mirise u mirisnim proizvodima, koji ne iritiraju kožu i ne izazivaju svrab kada se koriste u higijenskom ulošku. Osim toga, miris koji koristimo u higijenskim ulošcima i dnevnim ulošcima u skladu je sa strogim bezbednosnim standardima koje je propisala Međunarodna asocijacija za mirise – vodeći svetski autoritet za bezbednost mirisa. Onima koji više vole proizvode bez mirisa ili su osetljivi na mirise, preporučujemo naše proizvode bez mirisa.

Zašto vaši higijenski ulošci nisu napravljeni od 100% pamuka?

Naši proizvodi ispunjavaju rigorozne standarde za bezbednost i efikasnost, nezavisno od materijala od kog su napravljeni. Svaka žena i svaki ciklus su različiti i verujemo u mogućnost izbora proizvoda. Zato smo razvili Always Sensitive Essentials. Napravljen je za žene koje žele higijenske uloške od jednostavnih sastojaka u koje mogu imati poverenja. Nema potrebe da pravite kompromise. Sensitive Essentials pruža proverenu Always udobnost i zaštitu, u kombinaciji sa jednostavnim sastojcima bez boja, mirisa i izbeljivača na bazi hlora.

Da li higijenski ulošci sadrže izbeljivače na bazi hlora?

Ne. Always Sensitive Essentials higijenski ulošci se pročišćuju u procesu u kom apsolutno nema hlora. Ostali higijenski ulošci se pročišćuju u procesu bez elementarnog hlora. Oba procesa su podjednako bezbedna.

Zašto se higijenski ulošci uopšte izbeljuju?

Naši dobavljači primenjuju proces bez elementarnog hlora za pročišćavanje celuloznih vlakana u našim proizvodima. Pročišćavanje eliminiše prirodne nečistoće i čisti vlakna kako bi ih pripremila za proizvodnju. Izbeljivanje vlakana je rezultat ovog procesa, ali ne i njegov cilj. Always Sensitive Essentials higijenski ulošci nude opciju u kojoj se celulozna vlakna pročiščuju putem alternativne metode koja apsolutno ne sadrži hlor i koristi hidrogen peroksid.

Da li vaši higijenski ulošci sadrže toksične boje?

Ne, ne sadrže. Pigmente koje koristimo u nekim higijenskim ulošcima, rigorozno su testirali naučnici, medicinsko osoblje i zvanične institucije kako bismo bili sigurni da se mogu bezbedno koristiti.

Kako osiguravate da su vaši proizvodi bezbedni?

Ne brinite. Naš naučno zasnovani proces testiranja funkcioniše tako da osigura bezbednost svih žena koje koriste naše proizvode. Samo proizvodi i materijali koji ispunjavaju naučno zasnovane bezbednosne standarde mogu da izađu na tržište. Osim toga, mi delimo naše testove sa naučnicima, medicinskim radnicima i zvaničnim institucijama kako bismo bili sigurni da su naši proizvodi bezbedni za upotrebu. Više informacija o našem bezbednosnom procesu potražite na ovoj Internet stranici.

Naša posvećenost bezbednosti

Mi u Always - u smo posvećeni tome da svi proizvodi budu u skladu sa rigoroznim bezbednosnim standardima. Uz to, verujemo i da je važno da naše bezbednosne procene i sastojke provere nezavisni stručnjaci koji proizvode podvrgavaju sopstvenim zahtevima za bezbednost kože. Zato ponosno ističemo da smo dobili priznanje „Dermatološki akreditovano“ Saveza za zdravu kožu (Skin Health Alliance).

Akreditacija Saveza za zdravu kožu

Šta je Savez za zdravu kožu (Skin Health Alliance)?

Njihovim rečima: “Savez za zdravu kožu dodeljuje profesionalne dermatološke akreditacije proizvodima, uslugama i brendovima širom sveta.

Pomažemo potrošačima da budu sigurni u svoj izbor tako što ih uveravamo da su proizvodi nezavisno provereni i potvrđeno bezbedni za kožu.

Takođe svojim radom ponosno podržavamo čitav niz dobrotvornih društava koja brinu o zdravlju kože, kao i druga društva u druge plemenite svrhe.”

https://www.skinhealthalliance.org/about-us/

Always (Always Ultra, Always Night, Always Sensitive) dobila je priznanje „Dermatološki akreditovano“ Saveza za zdravu kožu.

Šta znači imati akreditaciju Saveza za zdravu kožu?

„Logo dermatološke akreditacije Saveza za zdravu kožu predstavlja potvrdu da proizvodi ispunjavaju naš detaljni niz zahteva za bezbednost kože. Ove zahteve ne postavlja proizvođač niti brend, već ih definiše naš tim vodećih nezavisnih dermatologa i naučnika koji izučavaju kožu.“ Džejms Steli, izvršni direktor, Savez za zdravu kožu

Više informacija o Savezu potražite na internetu:

Internet stranica Skin Health Alliance - https://www.skinhealthalliance.org/

i video-zapis o tome ko su/čime se bave https://www.youtube.com/watch?v=NA-lr0UMxC4