homepage

Trosskydd

Vad Always trosskydd består av

Vi på Always förstår att du är nyfiken på vad trosskydden är gjorda av. Vi ger dig mer än gärna den kunskap du behöver för att veta det.

Materialen vi använder för att tillverka Always trosskydd är noggrant utprovade för att garantera daglig komfort och skydd. Nedan hittar du detaljerade beskrivningar av alla komponenter och deras funktion i våra produkter.

Har du fortfarande frågor? Ta en titt i vår sektion med Vanliga frågor nedan eller skicka din fråga.

Är Always trosskydd säkra att använda varje dag?

Ja, våra trosskydd är säkra och används av miljontals kvinnor världen över dagligen. Vi åtar oss att garantera din säkerhet. Våra produkter testas därför grundligt samtidigt som de bedöms av oberoende experter som läkare, forskare och hälsovårdsmyndigheter. Materialen i trosskydden går igenom mer än 1 800 kvalitetstest under tillverkningen för att säkerställa trygg användning. Oberoende laboratorier utför mer än 20 000 test av trosskydden och deras beståndsdelar varje år. Dessutom har hela vårt utbud av Always Dailies tilldelats Skin Health Alliances godkännande som dermatologiskt ackrediterat.

Kan trosskydd orsaka irritation?

Även om irritation på grund av trosskydd är ett vanligt problem för många kvinnor, kan du vara förvissad om att våra skydd inte kommer att orsaka hudirritation. Alla våra produkter genomgår noggranna säkerhetstest för att garantera att de är säkra att använda. Du hittar exempel på en säkerhetskontroll här.

Är doftande trosskydd dåliga? Kan doftande trosskydd orsaka irritation i underlivet?

Vi på Always engagerar oss för din säkerhet och ser till att våra doftande produkter är säkra för daglig användning. Materialen som vi väljer ut, inklusive parfymen i våra doftande skydd, orsakar inte hudirritation eller klåda. Dessutom uppfyller dofterna väldigt strikta säkerhetsstandarder fastställda av International Fragrance Association, den världsledande auktoriteten för doftsäkerhet. För er som föredrar parfymfria produkter eller är överkänsliga mot parfym rekommenderar vi våra oparfymerade produkter, som är lika bekväma.

Är skydden blekta med klorin?

Nej, våra skydd är renade med en grundläggande klorinfri reningsprocess, som är fullständigt säker.

Varför måste skydden blekas?

Leverantörerna som vi anlitar använder klorinfria processer för att rena cellulosafibrerna i våra produkter. Reningen genomförs för att ta bort naturliga orenheter i cellulosan och rena fibrerna som en förberedelse inför produktionen. Som ett resultat av processen blir fibrerna vita även om det inte är målet. En alternativ metod är rening av cellulosfibern med väteperoxid. Den metoden är också helt klorinfri.

Använder ni giftiga färger i era skydd?

Nej, det gör vi inte. Forskare, leverantörer av sjuk- och hälsovård samt myndighetsorgan kontrollerar pigmenten noggrant innan de godkänns som säkra att använda i några av våra skydd.

Hur förvissar ni er om trosskyddens säkerhet?

Vår kontrollprocess, som är vetenskapligt grundad, blir noggrant genomförd för din säkerhets skull. Alla produkter och material måste uppfylla strikt vetenskapliga säkerhetsstandarer innan de släpps ut på marknaden. I tillägg delar vi våra bedömningar med forskare, leverantörer av sjuk- och hälsovård samt myndighetsorgan, vilka förvissar oss om att produkterna är säkra att använda. Mer djupgående information om vår säkerhetsprocess finns på företagets webbplats.

Always säkerhetsåtagande

Vi har alltid åtagit oss att garantera att alla våra produkter uppfyller strikta säkerhetsstandarder. Förutom det ser vi till att oberoende expertteam genomför säkerhetskontroller och granskar beståndsdelarna, vilket säkerställer att våra produkter uppfyller ställda hudsäkerhetskrav. Därför är vi väldigt stolta över att ha tilldelats Skin Health Alliances godkännande som dermatologiskt ackrediterade.

Vilka är Skin Health Alliance?

Med deras egna ord: "Skin Health Alliance tilldelar produkter, tjänster och varumärken runt om i världen professionella dermatologiska ackrediteringar.

Vi hjälper konsumenterna att lita på sina val genom att försäkra dem om att produkterna på oberoende väg har verifierats som hudsäkra.

Vi är också stolta över att stödja en rad hudengagerade välgörenhetsorganisationer och goda ändamål genom vårt arbete."

https://www.skinhealthalliance.org/about-us/

Always (Always Ultra, Always Night, Always Sensitive) har tilldelats Skin Health Alliances godkännande som dermatologiskt ackrediterat.

Vad innebär Skin Health Alliances ackreditering?

"Skin Health Alliances logotyp för dermatologisk ackreditering är en försäkran om att produkterna uppfyller våra ingående krav på hudsäkerhet. Dessa krav har inte fastställts av tillverkaren eller varumärket utan har överenskommits av vårt team av ledande oberoende dermatologer och hudforskare." James Stalley, VD för Skin Health Alliance

Utforska gärna följande källor för mer information:

Skin Health Alliances webbplats – https://www.skinhealthalliance.org/

och en video om vilka de är/vad de gör: https://www.youtube.com/watch?v=NA-lr0UMxC4