homepage

ALWAYS SPODNJICE

Iz česa so narejene Always spodnjice?

Pri Always razumemo, da želite vedeti, kaj je v naših izdelkih, ki jih uporabljate vsak dan. Prav zato smo predani temu, da vam zagotovimo informacije, potrebne za pravo izbiro izdelka zase.

Naše Always spodnjice so izdelane iz materialov, zasnovanih za zagotavljanje odličnega udobja in zaščite. Celotno razlago sestave naših izdelkov in namena vsakega dela si lahko ogledate spodaj.

  Always-pants-ingredients-dt-cro

  1. Material za spodnjice

  Zasnovan tako, da se počutite kot v svojem spodnjem perilu.

  2. Elastika

  Mehak material z elastiko omogoča, da izdelek ostane na mestu na vašem pasu. Elastika ne vsebuje naravnega lateksa (gume).

  3. Vrhnji sloj in sekundarni vrhnji sloj

  Mehki vrhnji sloj in sloj pod njim sta izdelani iz sintetičnih materialov, podobnih tistim, ki se uporabljajo pri oblačilih in spodnjem perilu. Ti sintetični materiali se uporabljajo za hitro vpijanje tekočin v vpojno jedro in za zagotovitev, da vaša koža ostane suha.

  4. Vpojno jedro

  Prilagodljivo jedro, izdelano iz vpojne celuloze. V drugačni, tanjši obliki, se ta material uporablja v različnih izdelkih, kot so čajne vrečke in vsakodnevna oblačila. Ta vpojni material se uporablja za vložke že od leta 1920. Prilagodljivo jedro je zavito v tanko sintetično plast, ki skupaj s kroglicami vpojnega gela tvori jedro za izboljšano vpojnost.

  5. Tehnologija za nevtralizacijo vonjev

  Tehnologija za nevtralizacijo vonjev je ekskluzivni material, ki vsebuje izbrane sestavine z rahlim vonjem, podobnim parfumu. Nahaja se na dnu vpojne plasti jedra; vendar je optimizirana za prekrivanje in nevtraliziranje neprijetnega vonja v hlačkah.

  6. Spodnji sloj

  Spodnji sloj, odporen na vlago, je izdelan iz sintetičnih materialov, da tekočina ostane v notranjosti.

  7. Lepila

  Uporabljena za povezavo slojev hlačk.

  Imate kakšno vprašanje? Oglejte si razdelek Pogosta vprašanja ali nam pošljite sporočilo.

  Ali so izdelki Always varni?

  Da, naši vložki so varni. Na milijone žensk jih varno uporablja vsak dan. Vaša varnost je za nas ključnega pomena, zato so naši izdelki podvrženi strogemu testiranju, vključno z ocenjevanjem neodvisnih strokovnjakov, kot so zdravniki, univerzitetni znanstveniki in zdravstveni organi. Materiali vložkov so bili med proizvodnjo in preden so bili postavljeni na trg več kot 1800-krat testirani glede kakovosti. Naše vložke in njihove dele testirajo neodvisni laboratoriji, ki na leto izvedejo več kot 20.000 testov. Prav tako so izdelki Always (Always Ultra, Always Night, Always Sensitive) prejeli oznako »dermatološko potrjeno« združenja Skin Health Alliance.

  Ali vaši vložki dražijo kožo?

  Ne, naši vložki ne bi smeli dražiti kože. Vsi naši izdelki so podvrženi strogim varnostnim testom, da zagotovimo njihovo varno uporabo. Primer varnostnega testiranja najdete tukaj.

  Ali so odišavljeni vložki varni? Ne bodo povzročili draženja in srbečice tam spodaj?

  Vaša varnost je naša glavna skrb, zato so tudi naši odišavljeni vložki (tako kot neodišavljeni) varni za uporabo. Uporabljamo materiale (vključno z dišavami pri naših odišavljenih izdelkih), ki pri uporabi v vložkih ne povzročajo draženja in srbenja. Dišava, ki se uporablja v naših vložkih, izpolnjuje stroge varnostne standarde, ki jih določa Mednarodno združenje za dišave, vodilni organ za varnost dišav na svetu. Tistim, ki imajo raje izdelke brez dišav ali so morda nanje občutljivi, priporočamo naše neodišavljene izdelke.

  Zakaj vaši vložki niso izdelani iz 100-% bombaža?

  Vsi izdelki Always izpolnjujejo stroge varnostne standarde in standarde glede učinkovitosti ne glede na materiale, iz katerih so izdelani. Vložki Always zagotavljajo izjemno zaščito in udobje. Materiali, uporabljeni v naših vložkih, nam omogočajo izpolnjevanje teh zahtev glede učinkovitosti.

  Zakaj se vložki sploh belijo?

  Naši dobavitelji za čiščenje celuloznih vlaken v naših izdelkih uporabljajo osnovni postopek brez klora. Čiščenje odstrani naravne nečistoče in očisti vlakna ter jih tako pripravi za proizvodnjo. Beljenje vlaken je rezultat postopka, ne pa njegov cilj.

  Ali vaši vložki vsebujejo strupena barvila?

  Ne, ne vsebujejo. Pigmenti, ki se uporabljajo v nekaterih naših vložkih, so bili testirani pod strogim nadzorom znanstvenikov, zdravstvenih delavcev in nadzornih organov, da smo zagotovili njihovo varno uporabo.

  Kako zagotavljate varnost vaših izdelkov?

  Prepričani ste lahko, da naši znanstveno zasnovani postopki preverjanja zagotavljajo varnost žensk, ki uporabljajo naše izdelke. Na trg postavimo samo izdelke in materiale, ki izpolnjujejo znanstveno zasnovane varnostne standarde. Naše ocene prav tako delimo z znanstveniki, zdravstvenimi delavci in nadzornimi organi, da zagotovimo varno uporabo naših izdelkov. Za več informacij o našem postopku zagotavljanja varnosti si oglejte to spletno mesto.

  Naša zaveza glede varnosti

  Always zagotavlja, da vsi naši izdelki izpolnjujejo stroge varnostne standarde. Poleg tega verjamemo, da je pomembno, da naše varnostne ocene in sestavine preverijo neodvisni strokovnjaki, ki naše izdelke testirajo glede na lastne zahteve o varnosti izdelkov za kožo. Prav zato smo ponosni, da smo prejeli oznako »dermatološko preizkušeno« združenja Skin Health Alliance.

  Oznaka združenja Skin Health Alliance

  Kaj je združenje Skin Health Alliance?

  Z njihovimi besedami: »Združenje Skin Health Alliance podeljuje profesionalno dermatološko oznako izdelkom, storitvam in blagovnim znamkam po celem svetu.

  Potrošnikom pomagamo, da se pri izbiranju izdelkov, za katere zagotavljamo neodvisne ocene varnosti za kožo, počutijo samozavestno.

  Prav tako smo ponosni, da prek svojega dela podpiramo vrsto dobrodelnih organizacij s področja zdravja kože in dejavnosti z dobrim namenom.«

  https://www.skinhealthalliance.org/about-us/

  Izdelki Always (Always Ultra, Always Night, Always Sensitive) so prejeli oznako »dermatološko potrjeno« združenja Skin Health Alliance.

  Kaj pomeni oznaka združenja Skin Health Alliance?

  »Logotip združenja Skin Health Alliance zagotavlja, da izdelki izpolnjujejo naše stroge zahteve s področja varnosti kože. Teh zahtev ne določa proizvajalec ali blagovna znamka, temveč jih je določila naša ekipa vodilnih neodvisnih dermatologov in znanstvenikov, ki se ukvarjajo s področjem kože.« James Stalley, izvršni direktor združenja Skin Health Alliance

  Za več informacij glejte:

  Spletno mesto združenja Skin Health Alliance – https://www.skinhealthalliance.org/

  Video o tem, kdo so in kaj počnejo: https://www.youtube.com/watch?v=NA-lr0UMxC4