homepage

Izdelki za občutljiv mehur

Kaj vsebujejo izdelki ALWAYS Discreet

Vložki za inkontinenco, dnevni vložki in spodnjice ALWAYS DISCREET so izdelani iz materialov, ki se v izdelkih ženske zaščite v času menstruacije varno uporabljajo vrsto let. ALWAYS v svoji edinstveni zasnovi uporablja kombinacijo teh materialov za udobje in zaščito, ki ji lahko zaupate. Varnost tistih, ki uporabljajo naše izdelke, je temelj vsega, kar počnemo. Materiali, ki jih uporabljamo v naših vložkih za inkontinenco, dnevnih vložkih in spodnjicah ALWAYS DISCREET, so bili natančno preverjeni, da bi zagotovili njihovo varno uporabo.

Sledi pregled vložkov za inkontinenco, dnevnih vložkov in spodnjic ALWAYS DISCREET in njihove sestave ter sestavnih delov.

Dostopni izdelki

  • Dnevni vložki
Discreet Liners
Absorbent core
Vsebuje lahko vpojna celulozna ali poliestrska / polipropilenska / polietilenska vlakna in vpojni gel ali kombinacijo teh materialov.

1. Vpojno jedro

Plasti vsrkajo in shranijo tekočino ter jo zadržijo.

Topsheet

2. Vrhnji sloj

Sintetična vlakna, kot so tista, ki se uporabljajo za oblačila, so zasnovana tako, da tekočino umaknejo s kože.

Odour Control
Tehnologija za nevtraliziranje neprijetnih vonjav z nežnim vonjem je skladna s strogimi varnostnimi standardi mednarodnega združenja za vonjave – IFRA.

3. OdourLock™ tehnologija

Nevtralizira neprijetne vonjave. Z nežnim vonjem.
Tehnologija OdourLock™

Adhesives

4. Lepilo

Lepilo se uporablja, da dnevni vložek/vložek ostane na mestu.

Protective Paper

5. Zaščitni papir

Ščiti lepilo pred uporabo dnevnega vložka.
Papir s potiskom.

Backsheet

6. Spodnji sloj

Na vlago odporen sloj, ki zadrži tekočino znotraj vložka. Narejan iz sintetičnih vlaken, kot so tista, ki se uporabljajo za oblačila.