homepage

Dnevni vložki

Kaj vsebujejo dnevni vložki Always?

V podjetju Always razumemo, da vas zanima, iz česa so izdelani dnevni vložki, zato z vami z veseljem delimo vse informacije, ki jih potrebujete.

Materiali, ki jih uporabljamo za izdelavo dnevnih vložkov Always, so skrbno zasnovani, da vam vsak dan zagotavljajo udobje in zaščito. Spodaj najdete podroben opis in funkcijo vseh delov, iz katerih so narejeni naši izdelki.

Imate še kakšno vprašanje? Oglejte si razdelek s pogostimi vprašanji spodaj ali pa nam pošljite sporočilo.

Ali so dnevni vložki Always varni za vsakodnevno uporabo?

Ja, naši dnevni vložki so varni. Na milijone žensk po celem svetu jih varno uporablja vsak dan. Vaša varnost je za nas ključnega pomena, zato so naši izdelki podvrženi strogemu testiranju, vključno z ocenjevanjem neodvisnih strokovnjakov, kot so zdravniki, univerzitetni znanstveniki in zdravstveni organi. Materiali dnevnih vložkov so bili med proizvodnjo več kot 1800-krat testirani glede kakovosti, da zagotovimo njihovo varno uporabo. Naše dnevne vložke in njihove dele testirajo neodvisni laboratoriji, ki vsako leto izvedejo več kot 20.000 testov. Prav tako so izdelki celotne linije Always Dailies prejeli oznako »dermatološko potrjeno« združenja Skin Health Alliance.

Ali lahko dnevni vložki povzročijo draženje kože?

Čeprav draženje kože, ki ga povzročajo dnevni vložki, pogosto skrbi številne ženske, ste lahko prepričani, da ga naši vložki ne bodo povzročili. Vsi naši izdelki so podvrženi strogim varnostnim testom, ki zagotavljajo njihovo varno uporabo. Primer varnostnega testiranja najdete tukaj.

Ali mi lahko odišavljeni dnevni vložki škodujejo? Ne bodo povzročili draženja tam spodaj?

Vaša varnost je naša glavna skrb, zato so tudi naši odišavljeni izdelki varni za uporabo. Uporabljamo materiale, vključno z dišavami pri naših odišavljenih dnevnih vložkih, ki ne povzročajo draženja kože ali srbenja. Tudi dišave, ki se uporabljajo v naših vložkih, izpolnjujejo stroge varnostne standarde, ki jih določa Mednarodno združenje za dišave, vodilni organ za varnost dišav na svetu. Tistim, ki imajo raje izdelke brez dišav ali so morda občutljivi nanje, priporočamo naše neodišavljene izdelke, ki zagotavljajo enako udobje.

Ali dnevni vložki vsebujejo klor za beljenje?

Ne, naši dnevni vložki so očiščeni z osnovnim postopkom, ki ne vsebuje klora in je popolnoma varen.

Zakaj se dnevni vložki sploh belijo?

Naši dobavitelji za čiščenje celuloznih vlaken za naše izdelke uporabljajo postopek brez klora. Čiščenje odstrani naravne nečistoče in očisti vlakna ter jih tako pripravi za proizvodnjo. Čeprav to ni cilj postopka, so vlakna posledično pobeljena. Mogoče je tudi čiščenje celuloznih vlaken z alternativno metodo, ki ne vsebuje nobenega klora in pri kateri se uporablja vodikov peroksid.

Ali vaši dnevni vložki vsebujejo strupena barvila?

Ne, ne vsebujejo. Pigmenti, ki se uporabljajo v nekaterih naših dnevnih vložkih, so podvrženi strogemu testiranju znanstvenikov, zdravstvenih delavcev in nadzornih organov, da zagotovimo njihovo varno uporabo.

Kako zagotavljate varnost svojih dnevnih vložkov?

Naš postopek ocenjevanja je znanstveno zasnovan in se izvaja pod strogim nadzorom. Pred postavitvijo na trg mora vsak izdelek in material izpolnjevati stroge znanstveno zasnovane varnostne standarde. Ocene prav tako delimo z znanstveniki, zdravstvenimi delavci in nadzornimi organi, ki zagotavljajo, da so izdelki varni za uporabo. Podrobnejše informacije o naših varnostnih postopkih najdete na našem spletnem mestu.

Alwaysova zaveza glede varnosti

Always zagotavlja, da vsi naši izdelki izpolnjujejo stroge varnostne standarde. Poleg tega skrbimo za to, da varnostna testiranja in testiranja sestavin izvedejo neodvisni strokovnjaki, ki naše izdelke testirajo glede na lastne zahteve za varnost izdelkov za kožo. Prav zato smo zelo ponosni, da smo prejeli oznako »dermatološko preizkušeno« združenja Skin Health Alliance.

Kaj je združenje Skin Health Alliance?

Z njihovimi besedami: »Združenje Skin Health Alliance podeljuje profesionalno dermatološko oznako izdelkom, storitvam in blagovnim znamkam po celem svetu.

Potrošnikom pomagamo, da se pri izbiranju izdelkov, za katere zagotavljamo neodvisne ocene varnosti za kožo, počutijo samozavestno.

Prav tako smo ponosni, da prek svojega dela podpiramo vrsto dobrodelnih organizacij s področja zdravja kože in dejavnosti z dobrim namenom.«

https://www.skinhealthalliance.org/about-us/

Izdelki Always (Always Ultra, Always Night, Always Sensitive) so prejeli oznako »dermatološko potrjeno« združenja Skin Health Alliance.

Kaj pomeni oznaka združenja Skin Health Alliance?

»Logotip združenja Skin Health Alliance zagotavlja, da izdelki izpolnjujejo naše stroge zahteve s področja varnosti kože. Teh zahtev ne določa proizvajalec ali blagovna znamka, temveč jih je določila naša ekipa vodilnih neodvisnih dermatologov in znanstvenikov, ki se ukvarjajo s področjem kože.« James Stalley, izvršni direktor združenja Skin Health Alliance

Za več informacij pobrskajte po naslednjih virih:

Spletno mesto združenja Skin Health Alliance – https://www.skinhealthalliance.org/

Oglejte si video o tem, kdo so in kaj počnejo: https://www.youtube.com/watch?v=NA-lr0UMxC4